1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec obrátil zápas v Tisu


Branky


0

Domácí tým z Tisu si připsal druhou porážku v řadě, když se o to tentokrát postarali hosté z Kostelce, kteří naopak dokázali podruhé v řadě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tis se dostal do vedení

Už ve 2. minutě zápasu hosté zahrozili střelou těsně vedle branky Tisu. O chvíli později domácí T. Vacek utekl z půlky hřiště a nastřelil tyč. Ve 22. minutě na oplátku hosté v nadějné šanci trefili pouze domácího brankáře R. Havla. Ve 27. minutě obrana hostů chybovala. Toho dokázal využít J. Zezulák a následně přistrčil míč B. Krajíčkovi, který utekl po lajně a nacentroval míč do vápna, kde si naběhl L. Blažek a střelou nedal šanci hostujícímu brankáři. Tímto gólem tak poslal svůj tým do vedení. Kostelec se však snažil odpovědět ale ve 34. minutě jeho tým pouze přestřelili branku. V poslední minutě prvního poločasu měl šanci střídající hráč Tisu J. Benák, ale brankář jeho střelu vystihl.



Kostelec obrací zápas

Druhý poločas už se odehrával za mírné převahy Kostelce. V 53. minutě hosté využili dlouhý výkop a srovnali stav utkání M. Kružíkem. V 59. minutě střílí svůj gól J. Vavroušek a pro svůj tým tak otáčí výsledek, když se dokázal prosadit po centru. V 72. minutě se hosté mohli radovat znovu, jejich gól však pro ofsajd uznán nebyl. O pár minut později Kostelec z brejku opět hrozí, netrefuje však branku gólmana domácích. Další šance měli opět hosté, když jejich útočník z otočky trefuje jen střed branky, kde střelu hasil opět Havel a pár minut před koncem po centru zprava opět Kostelec netrefuje branku. I přes tyto neproměněné šance si však hosté vedení udrželi a odvezli si tak všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Je třeba uznat kvalitu soupeře. Oproti minulému zápasu v Košeticích, kde jsme smolně prohráli, byl Kostelec v tomto zápase podle mého názoru lepší a vyhrál zaslouženě. My jsme chtěli využívat toho, že obrana hostí hrála ve vysoké linii, dlouhými míči do stran. Avšak kromě dvou tří případů se nám to nedařilo. Uškodilo nám dvojí střídaní obou krajních záložníků ještě v prvním poločase, kdy jsme museli změnit rozestavění. Ačkoliv oba střídající hráči M.Sládek a J.Benák svoji roli zvládli dobře, především absence B.Krajíčka, který po spolupráci s J.Zezulákem, připravil L.Blažkovi náš vedoucí a jediný gól, se ukázala jako klíčová. Věřím, že v dalších zápasech přijde z naší strany herní zlepšení.

SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Utkání na těžkém terénu s kvalitním soupeřem. Jsem rád, že jsme to zvládli a potvrdili stoupající výkon. Celý týden jsme se připravovali a věděli, že Tis bude hodně těžký soupeř. Důležité a rozhodující bylo, že jsme se drželi naší hry a vytrvali až do konce. Opět nás může mrzet spousta neproměněných šancí.



Sestavy


TJ Tis
R. Havel [-] - F. Vala [-] , P. Benák [-] , J. Bárta [-] , V. Mareš [-] (52. M. Kozlík [-] ) - T. Kozlík [-] (42. M. Sládek [-] ) , T. Vacek [-] , J. Rosecký [-] , B. Krajíček [-] (32. J. Benák [-] ) , J. Zezulák [-] - L. Blažek [-] -

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - L. Nikodým [-] , D. Doležal [-] (46. M. Kočí [-] ) , M. Sekan [-] , M. Fejt [-] , O. Lapeš [-] , M. Číhal [-] , J. Vavroušek [-] (68. J. Šmahel [-] ) , F. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Kružík [-] (73. V. Páral [-] )

ŽK: 29. V. Mareš - 80. M. Sekan , 86. J. Šmahel .
Hráči zápasu: P. Benák - L. Nikodým .
Místo: Tis. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.