1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice ztratily v Humpolci


Branky


2

Vedoucí tým tabulky z Košetic nestačil na juniorku Humpolce a odváží si bod, který hosté zachraňovali až v závěru zápasu. Po tomto zaváhání se na ně stačila dotáhnout Mírovka, která v tomto kole doma nezaváhala, na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec šel do vedení po chybě stoperské dvojice hostů

Začátek zápasu byl vcelku vyrovnnaý, kdy byly vidět šance na obou stranách hřiště. Oba týmy dokázaly rozezvučet brankové konstrukce soupeře, jenž pozorně strážili gólmani, když trefily tyče a Košetice navíc k tomu ještě přidaly břevno. Gól byl k vidění však až ve 32. minutě, kdy po chybě stoperů hostů se Šilpoch ocitl sám před bankářem hostů a balón s přehledem uklízel na zadní tyč. To bylo z prvního poločasu k vidění ovšem vše.

 

Vlk v závěru zápasu zachránil Košeticím bod

Druhý poločas bylo vidět, že Košetice mírně ztrácejí síly, čehož využili domácí a začali je přehrávat. Ti však svůj tlak zužitkovat nedokázali, když neproměnili dva samostatné nájezdy Žatečky a Vrátného, kdy jejich šance dokázal zlikvidovat hostující Jíša. V samotném závěru tak za svoji neefektivitu byl Humpolec potrestán z ojedinělého protiútoku, který proměnil V. Vlk ml. Ten z úhlu prostřelil gólmana Brávka. Po tomto góle už domácí juniorka neměla síly zápas zvrátit a tak se oba týmy rozešli smírně. Utkání bylo také ovlivněno jednou červenou kartou na každé straně, kdy v 64. minutě byli vyloučení oba hráči za hrubé nesportovní chování.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Přijelo k nám první mužstvo tabulky, takže jsme se na ně chystali a chtěli jim oplatit podzimní porážku 7:0. Začátek byl vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Ve druhé půli jsme začali Košetice přehrávat přičemž bylo vidět, že ztrácejí pomalu síly. Bohužel jsme své další gólové příležitosti proměnit nedokázali. Nakonec jsme sice na šance jsme vyhráli, ale máme pouze bod. Beru to ale tak, že jsme neprohráli. Musíme zlepšit proměňování šancí, kterých máme hodně. Je vidět, že nám schází náš střelec Štěpán, který je v Rakousku.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Do Humpolce jsme jeli v nekompletní sestavě, kdy několik hráčů chybělo a zápas tím byl poznamenaný. Remíza je asi zasloužená, kdy musí být spokojeny oba týmy. Fotbal dnes nebyl žádný zázrak a diváky jsme asi moc nepotěšili.



Sestavy


AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - M. Pecha [-] , T. Vrátný [-] , A. Beránek [-] , T. Doležal [-] - J. Prokop [-] , M. Šilpoch [-] , L. Bláha [-] (72. T. Brdečka [-] ) , M. Podoba [-] (42. D. Kříženecký [-] ) - J. Žatečka [-] , J. Paťha [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Machovec [-] , T. Kadlec [-] , V. Vlk ml. [-] , T. Bejček [-] , V. Vlk [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 3. J. Prokop , 6. J. Paťha , 64. T. Doležal - 21. J. Starý , 26. M. Dvořák , 36. V. Vlk ml. , 50. T. Vejsada , 89. J. Dvořák . ČK: 64. T. Doležal - 64. M. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Bláha , J. Paťha - V. Vlk ml. .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLIŽ Emil - PODOBA Tomáš, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2016 17:16
redakce fotbalunas.cz
Zdravíme Vás, Marku, a děkujeme za komentář. Podle toho co píšete, určitě oceníte novinku, kterou zvěřejníme v příštim týdnu. Nově se zaměříme na hodnocení (nejen) rozhodčích. Za určitou dobu data z hodnocení začnou velice dobře ukazovat, kdo odvádí z rozhodčích slušné výkony a je třeba ho pochválit, ale samozřejmě i opačné případy můžů a žen "v černém". Chceme to uceleně mapovat, protože jak vidíte, jednou může rozhodčí pokazit zápas zde, když to udělá druhý den někde úplně jinde, nikdo si to nespojí dohromady. Kromě rozhodčích bude možné hodnotit i ostatní výkony aktérů na hřišti a mnoho dalšího.
16. 4. 2016 20:36
velmi zajímavý zápas. Hlavně nekteré (téměř všechny) rozhodnutí pana rozhodčího byli překvapující. Verdikty pana rozhodčího byli na jiné úrovni! zápas absolutně nezvládl. Celý zápas by skončil jistě jinak, kdyby pískal jiný rozhodčí