1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si veze tři body ze Štoků


Branky


37. J. Lóži - 18. J. Prokš , 51. M. Fejt , 88. J. Prokš
0

Štokům se na jaře zatím vůbec nedaří a doma si připsaly čtvrtou jarní porážku v pořadí. Lípa vypadá, že se začíná dostávat do tempa a utváří si tak určitý náskok nad posledními týmy tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štoky nechytly začátek utkání, ale stačily do poločasu srovnat

Do začátku utkání vstoupili lépe hosté z Lípy, kteří byli až do 30. minuty aktivnější a vypracovali si mnoho gólovým šancí. Hosty do vedení poslal v 18. minutě J. Prokš, který dostal balón za polovinou hřiště do běhu. Obránce, který ho stíhal, mu však nestačil a tak Prokš svou střelou z penalty nahoru pod břevno nedal Exnerovi šanci. Dále byl velmi vidět byl J. Rosecký, který však svůj samostatný nájezd na gólmana domácích zužitkovat nedokázal a při šanci hlavou z malého vápna mířil nad brankovou konstrukci. Po půl hodině hry museli hosté vynuceně střídat Špinara a následně zamíchat sestavou. Do zápasu se tak konečně začali dostávat i domácí, kteří byli po pěkné akci odměněni gólem J. Lóžiho ve 37. minutě. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Lípa šla se štěstím do vedení a na následný tlak Štoků odpověděla třetím gólem

Druhý poločas bylo k vidění zpočátku vyrovnané utkání, kdy se balón přeléval z jedné strany na druhou. A to do 51. minuty, kdy po provedeném přímém kopu Lípy se štěstím balón tečoval krajní hráč domácích ve zdi a balón tak změnil směr letu a zapadl do brány. Gól si připsal M. Fejt. Následně Štoky začaly vyvíjet tlak, přičemž se s porážkou nehodlaly srovnat. Ovšem jejich otevřené obrany využila Lípa a svůj náskok tak navýšila na rozdíl dvou branek v samém závěru zápasu. Druhým gólem se o to zasloužil Prokš, který po střele Roseckého a následném zákroku brankáře uklízel míč z malého vápna do prázdné brány. Lípa už si tak zápas pohlídala.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Po první půlhodině mohla Lípa vést 3:0, ale ze dvou samostatných úniků využila jen ten první. Pak se teprve hra vyrovnala a z pěkné rychlé akce vyrovnal Lóži. Druhá půle začala vyrovnaně, ale Lípa se šťastnou střelou z trestného kopu, šla opět do vedení. Zbytek utkání si pak Lípa pohlídala, pokus o tlak domácích zvládla a naopak v závěru měla další šance, když využila otevřené obrany, ale Exnera v bráně dokázala překonat jen jednou, z dorážky po střele z brejkové situace.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Do 30. minuty jsme byli lepším týmem a měli několik gólových šancí. Po vynuceném střídání jsem musel trochu zamíchat sestavou a chvíli trvalo, než si to sedlo. Štoky tak stačily vyrovnat. Po jejich tlaku ve druhém poločase a snaze srovnat, jsme odpověděli třetím gólem a zápas si pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Holík [-] , T. Kubát [-] (78. J. Dáňa [-] ) , M. Kubík [-] , D. Šprla [-] , L. Havel [-] (82. J. Kubát [-] ) , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] (84. A. Dáňa [-] ) , M. Miksa [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - J. Kutlvašr [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - M. Kříž [-] , M. Špinar [-] (31. F. Šimek [-] ) , R. Sláma [-] , J. Rosecký [-] - J. Havel [-] (71. J. Heppner [-] ) , J. Prokš [-] (89. M. Fejt [-] ) -

ŽK: 10. D. Kunc - 50. J. Rosecký , 54. J. Havel , 59. M. Prokš , 76. R. Sláma .
Hráči zápasu: M. Exner - P. Vašák , M. Fejt .
Místo: Štoky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - BESEDA Petr, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.