2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice si doma pohlídaly čelo tabulky


Branky


0

Šlágr kola, který byl po celou dobu hry provázen mírným deštěm, nakonec dopadl lépe pro domácí, kteří si tak upevnili vedení na čele tabulky. I přesto, že Tis byl bojovným týmem a v zápase několikrát aktivnějším, chyběla mu přesnost v zakončení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hru Tisu zaskočil gól Starého

Do utkání dvou týmů z předních příček tabulky vstoupili aktivněji hosté, kteří si udržovali optickou herní převahu. Tis domácí mírně tlačil a snažil se hrát po zemi. To se mu dařilo, avšak pozornou obranu hostí nikterak zaskočit nedokázal. Ta byla velmi koncentrovaná a nepřipustila Tisu žádnou gólovou příležitost. K vidění tak moc zajímavých momentů nebylo. Až do 28. minuty, kdy se domácí J. Starý po pěkné individuální akci středem hřiště dostal k zakončení na hranici vápna a bodlem překonal gólmana hostů J. Sojku. Tento gól hosty mírně vyvedl z pohody, kterou zatím předváděli a začali se občas věnovat zbytečnému nakopávání míčů. Do poločasového odchodu do kabin se stav utkání už nezměnil i díky tomu že hostující V. Mareš, který si míč navedl dobře na střed hranice vápna při střele podklouzl a ta tak mířila úplně mimo tři tyče.

Hosté gól vymyslet nedokázali, a tak domácí svou výhru v závěru pojistili

Do druhého poločasu, ve kterém déšť přidal ještě na větší hustotě, tak nastupovali spokojenější Košetičtí. Obě mužstva se po odchodu z kabin úchýlila ke střídání. Domácí na plac poslali P. Paťhu se snahou ještě více posílit svou obranu a hosté s naopak opačným cílem pustili do hry P. Sojku. Ani tato snaha jim však příliš gólových příležitostí ze začátku druhé půle přinést nedokázala. I přesto, že byli i nadále v mírné herní převaze, nedokázali si vytvořit tolik kýžené gólové šance. Nevěděli, jak na obranu Košetic vymyslet něco překvapivého a dostat se tak k nadějnému zakončení. Ve druhé půli tak opět moc gólových šancí ze strany obou týmu vidět nebylo. Pár ojedinělých se našlo až ke konci zápasu, hostující J. Novotný však místo střely po zemi k tyči poslal míč do rukou domácího brankáře Jíšy a Zezulák, který skončil ve vápně osamocený po standardní situaci, na míč jen těsně nedosáhl. A tak byl gól k vidění až v samém závěru hry, avšak k radosti domácích. Košetice dokázali z ojedinělé šance své vedení ještě navýšit a to po střele rychlonohého Papeže, kterou ještě dokázal domácí gólman vytěsnit, ale pouze na nohy J. Starého, který si připsal tak svou druhou branku v tomto zápase a pojistil výhru svého týmu. Tis tak i přesto, že byl v dnešním zápase o něco lepším týmem, si z Košetic žádný bod neodvezl.

 

Poznámka autora: Na tomto zápase jsem se osobně účastnil a musím vyzdvihnout košetickou pohostinnost a jejich věrnou fanouškovskou podporu. Ti tak svůj tým i přes nepřízeň počasí celý zápas věrně podporovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Hosté byli herně lepší, ale k jejcih smůle si nevypracovali téměř žádnou brankovou příležitost. My jsme využili dva brejky a tím rozhodli o zápase. Dnes bych řekl, že horší vyhrál.

TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: Bohužel nejsme produktivní. Sice jsme dnes hráli mnohem lepší fotbal, než minulý týden s Lípou, na Košetice nám to však nestačilo. Ty dobře bránili a hráli spíše odzadu. O jejich výhře rozhodl první gól, který dali po naší ztrátě. Ve druhé půli jsme sice byli lepší než oni, ale bez šancí. Jejich dnešní vítězství si však myslím, že neni zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - T. Bejček [-] (46. P. Paťha [-] ) , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-]

TJ Tis
J. Sojka [-] - J. Bárta [-] , P. Benák [-] , V. Mareš [-] (46. P. Sojka [-] ) , F. Vala [-] - J. Zezulák [-] , M. Kozlík [-] , T. Kozlík [-] (61. V. Kafka [-] ) , B. Krajíček [-] (65. T. Vacek [-] ) - J. Novotný [-] , L. Blažek [-]

ŽK: 25. M. Dvořák - 29. V. Mareš , 68. V. Kafka , 70. L. Blažek .
Hráči zápasu: J. Jíša - J. Zezulák , B. Krajíček .
Místo: Košetice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - SVOBODA Jan, ŠŤASTNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.