1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na umělé trávě v Chotěboři skončil nerozhodně


Branky


0

Na umělé trávě v Chotěboři se setkala místni rezerva s mužstvem Černíče. Po celkem vyrovnaném zápase se obě mužstva nakonec rozešla smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali gól do kabin

Po něco opožděném začátku zápasu bylo k vidění celkem vyrovnané utkání. Možná mírnější optickou převahu si v počátcích zápasu udržovali hosté, ale žádné větší šanci si ani jeden z týmů nevypracoval. Na hřišti byly k vidění spíše nakópavané balóny bez potřebného efektu. Po trošku zaspalejším počátku se po prvních 20 minutách probudili domácí, kteří se začínali dostávat do lepší kombinace a tlaku a od 30. minuty si začali vypracovávat své šance. Proměnit je se jim však nepovedlo a to i díky brankáři Černíče M. Novákovi. Ten jednu z nich dokázal vytáhnout na břevno a podruhé domácím střelu vytěsnil u tyče. A tak úřadovalo známé pravidlo nedáš-dostaneš a do vedení šli hostí, které ve 44. minutě po rohovém kopu poslal do vedení P. Čermák.

 

Domácí vyrovnali

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou avšak postupem času začali být domácí čím dál více aktivnější se snahou o vyrovnání skóre. To se jim povedlo v 66. minutě P. Krédlem, když dorážel do brány vyboxovaný míč od gólmana hostů. Další šance si dokázala vytvořit obě mužstva, ale ani jedno už v zakončení nebylo šťastné. Buď selhalo zpracování při převzetí míče, nekvalitní zakončení nebo byli v pohotovosti gólmani obou týmů. Utkání v Chotěboři tak skončilo remízou.

 


Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Až na prvních 20 minut jsme hráli dobrý fotbal. Druhý poločas už byl v naší režii. Měli jsme asi šest, sedm gólových šancí, ale nepřálo nám štěstí.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Začátek zápasu byl vyrovnaný a až ke konci si domácí vypracovali několik gólových šancí, které jim náš gólman zneškodnil. Po vyrovnání ve druhém poločase se zápas dohrál relativně v klidu.



Sestavy


FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - J. Novák [-] , P. Krédl [-] , T. Kohout [-] (90. A. Turek [-] ) , M. Běloušek [-] , F. Janda [-] (61. M. Pfeffer [-] ) , F. Tůma [-] , R. Fiala [-] , M. Málek [-] , D. Čapek [-] , J. Neuvirt [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , D. Solař [-] , P. Doležal [-] , V. Leitkep [-] - P. Čermák [-] (75. T. Lojka [-] ) , Z. Janoušek [-] , V. Benda [-] , M. Leitkep [-] - J. Lacina [-] , P. Novák [-]

ŽK: 17. F. Janda , 79. M. Pfeffer , 89. M. Málek .
Hráči zápasu: T. Kohout , R. Fiala - M. Novák , P. Čermák .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NIEDERLE Zdeněk, ŠETEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.