R. Sláma 21. (p.)
R. Sláma 38. (p.)
J. Prokš 84.
3:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec zachraňoval zápas až v nastavení


Branky


21. R. Sláma (p.) , 38. R. Sláma (p.) , 84. J. Prokš - 62. V. Vašák (p.) , 85. J. Kohout , 90. M. Kovařík
2

Divoké utkání bylo k vidění na hřišti Lípy, kde byly odpískány tři pokutové kopy. Lípa se jimi dostala do vedení, ale když už to v závěru utkání vypadalo, že je o všem rozhodnuto a domácí si své vedení pohlídají, Herálec dokázal urvat v nastavení zápasu alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla Lípa na hřišti mnohem dominantnější a už od začátku zápasu na hosty vlétla. Odměněna byla asi pěti šancemi, ani jednu z nich však proměnit nedokázala. Gólů se nakonec dočkala a to díky dvěma pokutovým kopům, které bez probémů proměnil R. Sláma. První byl odpískaný za ruku obránce a druhý po faulu na hráče domácích. Ve druhém poločase se situace od 50. minuty naprosto obrátila. Herálec dokázal snížit stav také po odpískané penaltě. Tu proměnil v 52. minutě V. Vašák. Lípa však dokázala z ojedinělé akce svůj náskok v 84. minutě J. Prokšem ještě navýšit a už to vypadalo, že si výsledek pohlídá. Odpověd hostí však přišla záhy a ze zápasu ještě dokázali vydřít alespoň bod, když na rozdíl jedné bránky snižoval stav 85. minutě J. Kohout, který se pěkně uvolnil a jeho následná střela našla branku. V 92. minutě zachraňoval zápas stoper Herálce M. Kovařík, který je jinak členem B-týmu. Míč se k němu po rohu odrazil a on bombou propálil vše co mu stálo v cestě.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: K vidění bylo bojovné utkání, ve kterém v prvním poločase dominovali hosté. Ve tom druhém se hra otočila a zápasu jsme vévodili my. Díky dvěma gólům v závěru jsme ho stačili ještě srovnat.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , R. Sláma [-] , R. Souček [-] - M. Špinar [-] (67. R. Krpálek [-] ) , J. Rosecký [-] , M. Kříž [-] - J. Havel [-] (76. J. Kutrvašl [-] ) , J. Prokš [-] (87. J. Heppner [-] ) , T. Vendl [-] -

TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - P. Paclík [-] , L. Stojan [-] , V. Hrala [-] , M. Kovařík [-] - O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] (70. P. Med [-] ) - D. Krajhanzl [-] (46. L. Filínský [-] ) , V. Vašák [-]

ŽK: 61. P. Vašák , 73. J. Prokš , 90. R. Krpálek - 15. O. Král , 31. V. Vašák , 45. J. Stojan , 53. V. Hrala , 67. J. Kohout .
Hráči zápasu: M. Kovařík .
Místo: Lípa. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZADINA Petr - JANOVSKÝ Aleš, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2016 17:01
Fanoušek, Hráč, Fotograf - TJ Sokol Lípa | Vysočina | Havlíčkův Brod
V 92.minute Herálec vyrovnává na konečných 3:3
26. 3. 2016 15:49
Fanoušek, Hráč, Fotograf - TJ Sokol Lípa | Vysočina | Havlíčkův Brod
2:0 Lípa po 1.polovině hry