3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí FC Žďas končí sezonu výhrou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4.minuta rozhoduje první poločas

Poslední zápas sezóny začali domácí velmi špatně a výsledkem byla branka hostí ve 4. minutě. Hostující záložník založil akci po pravé straně, nacentroval na zadní tyč volnému Orálkovi a ten se hlavou nemýlil - 0:1. Ve 12. minutě vykopl domácí Malicki míč z prázdné branky. Do 35. minuty byli hosté jasně lepším mužstvem. Poté se hra vyrovnala, ale do konce poločasu nebyly k vidění žádné zajímavé příležitosti.

Obrat domácího týmu

V přestávce dostali domácí v kabině čočku a od prvních minut druhé půle byli jasně lepší. Přidali na důrazu a lépe se pohybovali. V 67. minutě vybídl Jun hezkou přihrávkou ke skórování Janů a ten vystřelil přesně k tyči - 1:1. V 76. minutě převzal Jurnečka míč za obranou hostů, ti přestali hrát, protože se domnívali, že je v ofsajdu. Rozhodčí však nechal pokračovat ve hře a Jurnečka obstřelil Otrubu - 2:1. Hostům postupně docházel dech, domácí si vytvářeli příležitosti a v 90. minutě zpečetil výsledek agilně hrající Janů. Jurnečka se dostal ve vápně k odraženému míči, mohl vstřelit branku, viděl ale lépe postaveného Janů a ten zakončil do prázdné branky - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Machatka, trenér: Prvních třicet minut to byla opravdu velká bída. Poté jsme se zlepšili a ve druhé půli jsme byli jasně lepší a zaslouženě získali všechny body. Chtěli bychom popřát všem hráčům hezkou dovolenou a doufáme, že se v další sezóně zlepší hlavně tréninková docházka, která byla opravdu špatná.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , R. Štursa [-] , R. Gančev [-] - T. Jelínek [-] , V. Frieb [-] , J. Jun [-] - D. Malicki [-] , M. Filippi [-] (46. T. Janů [-] ) , L. Filippi [-] (46. L. Jurnečka [-] ) -

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - L. Petz [-] , O. Venhoda [-] , V. Paločko [-] - F. Macek [-] , P. Vyletěl [-] , J. Orálek [-] , O. Krátký [-] , L. Venhoda [-] , P. Ciprys [-] (64. D. Veleba [-] ) - M. Nevoral [-] (78. P. Otruba [-] )

ŽK: 71. Z. Peňáz , 84. D. Malicki , 89. J. Jun - 64. P. Vyletěl , 80. V. Paločko .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - MACH ING. Josef, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.