0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Telč si veze plný počet bodů z Náměšti


Branky


25. J. Beňo , 33. J. Nerad
0

V tomto utkání se neočekával líbivý fotbal. Oběma celkům jde o hodně a každý bod je důležitý v boji o záchranu. Náměšti se v posledních 5ti utkáních nepovedlo zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Telč přehrává Náměšť a dává 2 rozhodující góly

Hosté do utkání vstoupili daleko výrazněji. V 7.minutě měl šanci David Stránský, sám před prázdnou brankou minul. Poté následovali další šance hostů. Domácí působili v první polovině ospalým dojmem. 24. minuta  po trestném kopu míč propadnul na vápno, zde se nejrychleji zorientoval Jakub Beňo a uklidil placírkou do brány 0:1. 33. minuta Jiří Nerad si narazil balon s Jančem, udělal stahovačku dvěma obráncům a uklidil míč do sítě kolem brankáře Bednáře 0:2. 42. minuta Jančo postuval sám z úhlu k brance, ale minul.

Telč si hlídá náskok, domácí na jejich obranu nenachází recept

Do druhého poločasu vstoupili domácí probuzeni. V 50.minutě mají dvě dorážky v blízkosti branky, ale brankář hostů Michal Misař bravurně zasahuje. Dál následovala hluchá pasáž hry, přibylo nepřesností a šancí bylo po málu. Většina kombinací skončila u hranice pokutového území. Hosté si již výsledek hlídali a do větších útoční akcí se nezapojovalo moc hráčů. Domácí byli již trochu v křeči a nedokázali nic na prolomení valu Telče vymyslet. Utkání proto skončilo vítězstvím hostů 0:2.



Ohlasy k zápasu



SK Telč
Josef Jančo, trenér: Toto utkání jsme rozhodli již v prvním poločase, měli jsme více šancí a 2 dokázali proměnit. V druhé půlce se zápas spíše dohrával. Myslím, že právem bereme všechny body.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - P. Kučera [-] , R. Bednář [-] (46. V. Rybníček [-] ) , M. Šimončič [-] , M. Hrazdíra [-] , M. Homola [-] , Z. Jonák [-] , J. Musil [-] (34. M. Anna [-] ) , J. Křoustek [-] , J. Heres [-] , T. Hrazdíra [-] (73. M. Křivánek [-] )

SK Telč
M. Misař [-] - D. Kudláček [-] , L. Nosek [-] , J. Všohájek [-] , Z. Procházka [-] - J. Nerad [-] , V. Kadlec [-] , D. Stránský [-] (73. J. Matouš [-] ) , J. Páral [-] - J. Jančo [-] , J. Beňo [-] -

Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MASOPUST Václav - JÍLEK Lukáš, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.