0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Náměšť potřebné body nezískala, za Vladislav se prosadili stejní střelci jako v předchozím zápase Petz s Nevoralem


Branky


32. L. Petz , 62. M. Nevoral
0

Domácí vstupovali do zápasu s velmi nelichotivou bilancí. Z posledních pěti utkání vytěžili pouhý bod. Proto se tabulkou sesunuli až na nelichotivé 13.místo. Hosté z Vladislavi na venkovních hřištích nezáří, dokázali urvat tři body jen na začátku sezony proti Hrotovicím a Třešti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Vladislavi využívají svoji trvalou převahu brankou Lukáše Petze

Domácí do zápasu vstupovali s vědomím, že by měli zvítězit a získat tolik potřebné body do tabulky. Ale Vladislavští byli již od počátku zápasu lepším týmem, drželi více balon a vytvářeli si i brankové příležitosti. Hosté svoji převahu dokázali proměnit až v 32. minutě kdy Jakub Orálek narýsoval kolmici na Lukáše Petze a ten si věděl rady, nekompromisně zakončil a nedal brankáři Václavu Bednářovi šanci 0:1. Domácí jakoby si nevěděli rady s hostující obranou a proto první poločas skončil pro ně nepříznivě 0:1.

Druhý poločas měl stejný průběh jako první

Do druhé poločasu vstoupili domácí odhodlaně, s cílem vyrovnat. Zkoušeli dlouhé nakopávané balony na střední útočníky, ale s touto variantou hosté počítali a byli na ni připraveni. Hostující obrana v tomto pracovala na výbornou, všechny vysoké míče sbírali společně s brankářem Petrem Otrubou. V 62. minutě Michal Nevoral zpracoval kolmici od záložní strany, postupoval z prvé strany a zvýšil vedení hostů na 0:2. Hosté si dále vytvářeli brejkové situace, kdy přečílovali domácí obranu, ale již další branku nepřidali. A tak se na stadiónku  v Náměšti zrodilo vítězství hostů z Vladilavi 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Lubomír Venhoda, trenér: V tomto utkání jsme měli herně navrch, i brankových příležitostí jsme si vytvořili mnohem více než-li domácí a po zásluze jsme zvítězili.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - J. Eliáš [-] (48. V. Kopuletý [-] ) , L. Vrba [-] , V. Rous [-] , M. Šimončič [-] , Z. Jonák [-] , J. Musil [-] , M. Preisner [-] (74. M. Sobotka [-] ) , M. Hrazdíra [-] , J. Křoustek [-] (90. M. Bednář [-] ) , J. Heres [-]

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , O. Venhoda [-] , T. Prokop [-] , J. Orálek [-] - L. Venhoda [-] , O. Krátký [-] (83. P. Ciprys [-] ) , L. Petz [-] , M. Nevoral [-] (90. F. Macek [-] ) , P. Vyletěl [-] - D. Svoboda [-] -

ŽK: 63. J. Musil , 72. J. Křoustek - 14. J. Orálek , 48. O. Venhoda , 75. L. Petz , 84. L. Venhoda .
Hráči zápasu: L. Petz , M. Nevoral .
Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FABEŠ Roman - DOSKOČIL Pavel, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.