Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejová přestřelka se šťastným koncem pro domácí


0

TJ jiskra Dobronín přijela ke svému poslednímu zápasu podzimu na hřiště Speřic. Dobronín zatím v této sezóně hraje nad očekávání a drží se na 3. příčce tabulky celé soutěže. Jeho hostitel - TJ Dálnice Speřice na tom ale není o moc hůře a nachází se na 5. místě tabulky a dýchá první čtyřce na záda. Po výhře Speřic 5:3 se tak domácí znovu o kousek přiblížili svému sokovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól v první půli

Speřice, které na podzim hrají skvělý fotbal přivítaly Dobronín. Ten se po podzimu nachází na překvapivém 3. místě a tuto pozici jel do Speřic potvrdit. Zápas byl hned od začátku velmi kvalitní a měl vysoké tempo. Oba týmy si vypracovávali množství šancí, ale dlouho je nemohli přetavit v gól. To se povedlo až ve 30. minutě a nemohl to být nikdo jiný, než dobronínský střelec Tomáš Sedláček - 0:1. Ve 45. minutě přišel zlomový moment zápasu, kdy si hosté dali vlastní gól do šatny, což, jak se ještě dočtete, hodně ovlivnilo druhou půli.

Do té sice lépe vstoupili hosté opět zásluhou Tomáše Sedláčka - 1:2. Poté už ale začali úřadovat domácí. V 52. minutě využil Ganbjak chyby hostujícího brankáře a srovnal na 2:2. V 54. minutě začal koncert jiného hráče, a to Martina Pohana mladšího, který poslal domácí do vedení 3:2. To ale nebylo od tohto mladičkého útočníka zdaleka vše. V 61. minutě trefil šibenici a zvýšil na 4:2 a svůj hattrick završil v 83. minutě. Hosté už dokázali výsledek pouze skorigovat zásluhou Petra Melouna a domácí Speřice se tak mohli radovat z důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Žatečka: Utkání bylo z obou stran velmi kvalitní a pro diváka velmi atraktivní. Šancí na góly bylo ještě mnohem víc. Přestože jsme vyprodukovali velkou spoustu individuálních chyb, jsem s vítězstvím spokojený a za 3 body jsem moc rád.

TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta: Ohlasy trenéra hostů pro vás připravujeme..



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - M. Pohan st. [-] , J. Holenda st. [-] (59. T. Vrzalík [-] ) , D. Vlček [-] - M. Eremiáš [-] , L. Ganobjak [-] , M. Štěpánek [-] (87. J. Svoboda [-] ) , P. Honzárek [-] , D. Jančík [-] - D. Morava [-] (75. P. Svoboda [-] ) , M. Pohan ml. [-]

TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - M. Mikšíček [-] , M. Štefko [-] , J. Pospíchal [-] , P. Novotný [-] - P. Meloun [-] (46. D. Diňa [-] ) , M. Cink [-] , L. Sedláček [-] , M. Macek [-] (85. D. Petrek [-] ) - D. Meloun [-] , T. Sedláček [-]

Místo: Speřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - Zadina Petr, Sýkora Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.