2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice doma porazily Valašské Příkazy


Branky


0

Ve Vlachovicích byly k vidění branky hned na začátku prvního poločasu, kdy se prosadili za domácí Hovězák a za hosty Karas. Utkání rozhodla branka domácího Olejníka minutu před koncem prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním jarním domácím zápase přivítaly Vlachovice na svém hřišti celek Valašských Příkaz. Domácí, kteří bojují o svou záchranu v soutěži, nastoupili do utkání výborně připraveni. Hned od prvních minut zápasu si tlakem dokázali vytvořit několik gólových šancí. Ve druhé minutě se parádní střelou trefil Jaroslav Hovězák – 1:0. Domácí mohli jít hned z kraje zápasu do trháku, ale další gólovky zůstaly nevyužity. Hektických první pět minut uzavřel hostující Karas, který využil rychlý protiútok a vyrovnal na 1:1. Hra potom ztratila spád a další šance se rodily jen těžce. Domácím se podařil konec poločasu, kdy po brance Olejníka šly Vlachovice znovu do vedení – 2:1.

 

Ve druhém poločase byl k vidění spíše bojovný fotbal, kterým se prezentovali hlavně domácí. Ti pevně drželi jednobrankové vedení. Oba týmy si ještě vytvořily pár šancí, ale ani na jedné straně se skóre až do konce zápasu neměnilo. Vlachovice si tak připsaly skalp Valašských Příkaz a po minulém kole, kdy remizovaly na půdě Juřinky, berou do tabulky další důležité body. Momentálně se Vlachovice v tabulce nacházejí na 11. místě a pomalu tak unikají ze sestupových vod. Valašské Příkazy na tom nejsou v tabulce o moc lépe a se ziskem 24. bodů jsou o čtyři body před Vlachovicemi.

 



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice
Tomáš Kolouch (kapitán): K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a hned jsme si do 5 minut vytvořili tři gólové příležitosti. Z nichž se nám podařilo dat pouze jeden gól zásluhou Hovězáka, který se krásně trefil z kraje šestnáctky. Do dalších šancí se dostali Macek a Šimoník, bohužel bez úspěchu. Hosté nás potom zaskočili a rychle vyrovnali. Od toho gólů jsme přestali hrát. Naštěstí jsme stačili do poločasu ještě vstřelit branku, když se po standardní situaci trefil hlavou Olejník. Ve druhém poločase jsme výsledek bojovným výkonem udrželi. Vytvořili jsme si ještě další šance, které jsme ale nedokázali dotáhnout do konce.




Sestavy


SK Vlachovice
M. Bodlák [-] - M. Kořenek [-] (89. R. Chovanec [-] ) , J. Hovězák [-] , J. Nedavaška [-] , M. Doruška [-] , O. Šimoník [-] (63. D. Hlavica [-] ) , Z. Míča [-] , F. Macek [-] , T. Olejník [-] , P. Jandík [-] , T. Kolouch [-]

FC Valašské Příkazy
M. Valčík [-] - T. Číž [-] , P. Staník [-] , P. Graclík [-] , J. Vlček [-] , V. Vobořil [-] , V. Juřica [-] , P. Ryza [-] , M. Ptáček [-] , T. Karas [-] , L. Vaculka [-]

ŽK: 47. M. Doruška , 87. M. Kořenek - 21. L. Vaculka , 43. P. Staník , 80. P. Graclík , 84. T. Karas .
Místo: Vlachovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - SCHNÜRMACHER Filip, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku