0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Klobouky vezou z Valmezu všechny tři body


Branky


0

Rezervní tým Valašského Meziříčí přivítal na svém hřišti celek Valašských Klobouk. K vidění bylo výborné utkání, ve kterém padla pouze jediná branka. Tu vstřelil hostující dorostenec Marek Dubčák. Valašské Klobouky tak trochu nečekaně vezou domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

 

Domácí tým vstoupil do utkání s novým trenérem.  Daniela Šuláka, který odešel trénovat tým Kelče, vystřídal na lavičce rezervního týmu Valašského Meziříčí dosavadní asistent Radim Baroš, který už v předchozích zápasech mnohokrát koučoval tým jako hlavní trenér. V zápase hraném na umělé trávě byli od začátku lepším týmem domácí. Hráči Valašského Meziříčí si dokázali vypracovat pár šancí a nejvíce hrozili z rohů, kterých měli za první poločas hned několik. Hosté se příliš do šancí nedostávali. Všechny důležité okamžiky se odehrály po přestávce.

 

Bezbrankový zápas rozhodl Dubčák

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem prolomit bezbrankový stav. Valašské Meziříčí více otevřel hru a vrhal své síly do útoku. Klíčový moment se odehrál ještě před brankou Valašských Klobouk. Domácí mohli jít do vedení, ale jejich šanci zastavila tyč. Hosté čekali na brejky, což se jim také vyplatilo. V 66. minutě centroval Peter Revák míč z křídla před bránu, kde se hlavou prosadil Marek Dubčák – 0:1. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale hosté svůj náskok nepustili a utkání dovedli do vítězného konce. Valašské Klobouky se tímto tříbodovým ziskem vyhouply na 5. místo tabulky a přeskočily tak i svého dnešního soupeře, který se momentálně nachází na 10. místě.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Valašské Klobouky
Pavel Charvát (trenér): Myslím, že to byl remízový zápas. V prvním poločase byli domácí lepším týmem. My jsme pak dali z jednoho brejku branku a do konce zápasu už skóre pohlídali.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí B
J. Příhoda [-] - T. Solanský [-] , J. Švajda [-] , L. Gromus [-] , M. Macíček [-] , J. Kapusta [-] (74. D. Brachánek [-] ) , M. Kundrát [-] , P. Václavík [-] , F. Novák [-] , T. Kundrát [-] (44. D. Štys [-] ) , J. Hrabovský [-]

TJ Spartak Valašské Klobouky
R. Důbrava [-] - M. Dubčák [-] (86. M. Šuchma [-] ) , R. Kadlec [-] , F. Mana [-] (90. M. Ptáček [-] ) , D. Kocourek [-] , P. Revák [-] (88. P. Macháč [-] ) , M. Sáblík [-] , J. Nahodil [-] , A. Kachlík [-] , O. Šarátek [-] , J. Trojáček [-]

ŽK: 64. M. Macíček , 87. D. Brachánek .
Hráči zápasu: M. Dubčák .
Místo: UT Valašské Meziříčí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUBÍK Ondřej - MALOTA Vladimír, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku