Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2016 18:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To se jen tak nevidí! Penaltový rozstřel rozhodla až 52. penalta


Branky


0

V tradiční páteční podvečer přivítal Baťov na svém hřišti celek Fryštáku. První poločas vyhráli domácí díky dvěma brankám Michala Vitáska, ale Fryšták ve druhém poločase vyrovnal slepenými góly Martina Trojáka. Utkání tedy musely rozhodnout penalty, v nichž byli diváci svědky neuvěřitelné série, která trvala více než půl hodiny. K vidění bylo vidět celkem 52 penalt, což je pravděpodobně nový světový rekord. Vítězství si nakonec připsal domácí Baťov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitásek potrestal obrovské chyby Fryštáku

Oba týmy se ke konci sezóny nacházejí v poklidném středu tabulky a tak mohly k zápasu přistoupit bez zbytečné nervozity. První branku zápasu vstřelili domácí. V 8. minutě vyrobila hostující obrana obrovskou chybu. Domácí útočník Michal Vitásek využil špatně zahrané malé domů a sám před gólmanem Mikelem nadvakrát skóroval – 1:0. Hosté se z nešťastné branky oklepali a vyrovnali ve 26. minutě. Po přesně zahraném rohovém kopu letěl míč na zadní tyč, brankář Dvořák nedoskočil a Tomáš Křenek poslal míč snadno do prázdné brány – 1:1. Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel, neboť ve 32. minutě znovu skórovali domácí a byla to branka jako přes kopírák. Další špatnou přihrávku zpátky ke gólmanovi vystihl Michal Vitásek a ani podruhé darovanou šancí nepohrdl – 2:1. Tímto výsledkem první poločas skončil.

 

Dvoubrankové vedení smazal Troják

Ihned po příchodu ze šatny odskočili domácí na rozdíl dvou branek. Tentokrát už po řádně vypracované ofenzivní akci se prosadil z bezprostřední blízkosti Dominik Malát, který využil perfektní přihrávku Zdeňka Ondráše – 3:1. Fryšták ale ukázal, že ani zdánlivě ztracené zápasy neztrácí.  Nejdříve v 64. minutě snížil Martin Troják, který v těžkém záklonu hlavičkou přehodil vyběhnutého brankáře Dvořáka – 3:2. O pár minut později ten samý střelec vyrovnal na 3:3 poněkud kuriózní brankou. Po ztrátě domácího týmu ve středu hřiště si míč na střelu navedl Pavel Petráš, jeho parádní projektil se odrazil od spojnice přímo na hlavu Trojáka, jehož hlavička z hranice šestnáctky vysokým obloukem skončila v síti. Za vyrovnaného stavu ještě domácí nevyužili několik náběhů za obranu Fryštáku, ale celé utkání pomalu směřovalo k pokutovým kopům.

 

Neuvěřitelnou sérii rozhodla až 52. penalta

To co následovalo v penaltovém rozstřelu, se jen tak nevidí. Fryšták měl za stavu 4:4 šanci rozhodnout, ale brankář Dvořák Baťov podržel. Penalty tak pokračovaly dál. Další možnost ukončit zápas měl Baťov v sedmé sérii, ale i brankář Mikel penaltu lapil. A takto bychom mohli pokračovat ještě několikrát. Vždy, když se jednomu z týmů naskytl mečbol, brankář penaltu dokázal chytit, nebo střelci mířili vedle. V exekuci se nejenže protočili všichni hráči dvakrát, ale osm hráčů muselo dokonce kopat tři kopy. V pomalu se snášející tmě rozhodla až 52 penalta, kterou hostující Jan Hřebačka poslal nad bránu a nejen z tribun se ozvalo s úlevou „no konečně.“ Nepřesný exekutor rozhodující penalty ale po zápase příliš nesmutnil a ani od spoluhráčů neslyšel žádné výtky. „Byli rádi, že už se jelo domů,“ přiznal Jan Hřebačka. Není divu, zápas se kvůli penaltám protáhl téměř o 40 minut. Baťov si nakonec připsal vítězství v sérii, která skončila neskutečným výsledkem 22:21.    

 



Sestavy


SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - P. Bršlica [-] , P. Gerych [-] - Z. Ondráš [-] , A. Skyba [-] (30. J. Novák [-] ) - M. Zahradník [-] (46. R. Večeřa [-] ) - D. Spurný [-] , J. Novák [-] , D. Malát [-] , M. Vitásek [-] , L. Sviečka [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - M. Gřešák [-] , P. Bednařík [-] (46. J. Hřebačka [-] ) , L. Skalička [-] - J. Hrnčiřík [-] , J. Krhůtek [-] , O. Kučera [-] , J. Kovář [-] - M. Doležel [-] , M. Troják [-] , T. Křenek [-] -

ŽK: 30. M. Doležel .
Místo: UT Baťov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.