1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fatra stihla proti Baťovu jen vyrovnat


Branky


0

Domácí v další záchranářském duelu selhali v koncovce. Do utkání vstoupili zakřiknutě po několika chybách v obraně darovali soupeři gól. Až poté se „probrali" a začali soupeře přehrávat. Nicméně si vypracovali jenom jednu gólovou šanci, kterou zlikvidoval gólman a minutu před přestávkou nastřelili břevno. Po změně stran se hrálo většinou na polovině Baťova, ovšem bez výraznější šance. Až po dalekonosné tečované střele Ourodou domácí vyrovnali a byli blízko i obratu skóre. Hosté si výsledek pohlídali a v penaltovém rozstřelu byli šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Stanislav Vávra (trenér): Po nervózně odehrané čtvrthodině, na konci které jsme inkasovali gól, jsme se dostali do zápasu a začali soupeře přehrávat, vytvořili si nějaké šance, ale bez využití. Ve druhé půlce se naše hra zlepšila, zápas se hrál na jednu branku, ale z mnoha šancí jsme využili bohužel jenom jednu. Myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát, kluci zápas odmakali, ale fotbal se hraje na góly. Penalty jsou už loterie.




Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - M. Zapletal [-] , M. Škrabal [-] (80. J. Leitner [-] ) , M. Drga [-] , O. Žáček [-] , P. Koutník [-] , F. Ouroda [-] (83. P. Ratiborský [-] ) , K. Havránek [-] , M. Bejtkovský [-] , Z. Zimčík [-] , T. Hejda [-]

SK BAŤOV 1930
M. Červinka [-] - P. Bršlica [-] , J. Novák [-] , L. Sviečka [-] , P. Gerych [-] - Z. Ondráš [-] , J. Vrána [-] (86. R. Večeřa [-] ) , M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , D. Malát [-] (60. J. Malát [-] ) - M. Zahradník [-]

ŽK: 63. A. Skyba , 89. M. Červinka , 90. Z. Ondráš .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - LIŠKA Petr, MICHALEC Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.