1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov zvítězil díky brance Karbana


Branky


0

 Rožnov se v prvním jarním domácím zápase utkal s týmem Morkovic. Jedinou branku utkání zaznamenal ve 40. minutě rožnovský hráč Tomáš Karban.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožnov po penaltovém vítězství na půdě Baťova čekal v domácím zápase tým Morkovic. Ten v minulém kole doma dokázal porazit tým Štítné až v penaltách. Domácí tým nastoupil do utkání i se svou hlavní střeleckou hvězdou Michalem Maléřem a zároveň s nově poskládanou obranou. V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, který nabídl několik šancí, žádná se však neujala. Rozhodující moment zápasu přišel těsně před koncem prvního poločasu. Tomáš Karban se gólově prosadil z dorážky a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Rožnov si tedy odnášel do šatny jednogólové vedení.

 

 

Ve druhém poločase měly oba týmy několik šancí na vstřelení branky, všechny ale zůstaly nevyužity. Za Rožnov v koncovce selhali oba útočníci Michal Maléř s Rezdarem. Morkovice, které hrály aktivně a snažily se o vyrovnání, měly několik nebezpečných hlaviček, ale ani jedna se neujala. A když i největší šance Šimoňuka zůstala nevyužita, skončil zápas výsledkem 1:0. Rožnov si připsal tři body za hubené vítězství a pokračuje na jaře v dobrých defenzivních výkonech, i ve svém druhém jarním zápase neobdržel branku. Rožnov se po zisku tří bodů nadále drží na třetím místě tabulky se ztrátou pěti bodů na první Holešov. Morkovice si na pátém místě tabulky budou muset na první jarní vítězství počkat do dalšího zápasu.   

 



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Web Morkovice: Vyrovnaný zápas se špatným koncem. První poločas se hrála vyrovnaná partie. Domácím jsme umožnili jít do vedení po rohu lacinou polovlastní brankou. Celý druhý poločas jsme měli převahu. Domácí zdržovali hru, jak jen mohli a až do konce se báli o své vedení. Naše mužstvo však nedokázalo dát ani vyrovnávací branku. Nejblíže k tomu měl R.Šimoňuk po přesném centru Smažinky, ale jeho hlavička šla těsně vedle.



Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Karban [-] , L. Maléř [-] , D. Talpa [-] (81. M. Seidl [-] ) , J. Šimek [-] (46. D. Pavlíček [-] ) - J. Bolf [-] , M. Zetocha [-] , M. Bolcek [-] , F. Zetocha [-] (92. M. Drápala [-] ) - M. Rezdar [-] , M. Maléř [-] -

FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , D. Síleš [-] , R. Havlík [-] (24. M. Dutka [-] ) - R. Handl [-] , L. Šimoňuk [-] , J. Kapounek [-] , J. Smažinka [-] (78. M. Kubík [-] ) , K. Chalupa [-] - M. Oplt [-] - P. Koláček [-]

ŽK: 47. T. Karban , 62. M. Bolcek , 70. M. Rezdar - 59. J. Smažinka , 71. J. Kapounek , 87. R. Handl .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.