1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně doma přetlačila Baťov


Branky


0

Chropyně zvládla první domácí zápas a Baťov porazila nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku zápasu zaznamenal ve 41. minutě Pavel Prešnajder.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na konci poločasu rozhodla

Chropyně přivítala na svém hřišti celek Baťova. Chropyně šla do zápasu s cílem získat na jaře první body a odčinit tak porážku z Valašské Bystřice. To Baťov v minulém kole vybojoval proti Rožnovu bod za bezbrankovou remízu. Oba celky nastoupily do zápasu v tempu. V prvním poločase měli mírně navrch hosté, aspoň co se týče aktivnějšího držení míče, šance si nicméně vypracovat nedokázali. Hra nepostrádala bojovný náboj, ale odehrávala se hlavně mezi šestnáctkami, přesnosti navíc neprospěl špatný terén. Chropyně si svoji šanci schovala na konec prvního poločasu a byl z toho rovnou vítězný gól. Po narážečce mezi nejzkušenějšími domácími hráči se míč od Paciorka dostal k Prešnajderovi, který otevřel skóre – 1:0.

Další gól nepadl

Po příchodu ze šatny museli baťovští nadále útočit do zkoncentrované obrany domácího týmu. Tomu se otevíraly možnosti k rychlým protiútokům, ale Chropyně nedokázala žádnou svou šanci k navýšení skóre využít. Domácí postupně neproměnili hned tři gólovky a zápas byl napínavý až do samého konce. Baťov se ale střelecky nedokázal prosadit, a stejně jako v minulém zápase, nezaznamenal ani jednu vstřelenou branku.  Chropyně si připsala těsné jednobrankové vítězství a se ziskem 22. bodů se ke svému dnešnímu soupeři dotáhla na rozdíl dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Marcel Vaňhara (Vedoucí týmu): Jsou to pro nás vybojované body. Škoda, že jsme neproměnili další své gólové šance, aby byl závěr zápasu klidnější. Hráče jsme ale za předvedený výkon pochválili.




Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - D. Šťastný [-] , T. Machů [-] , M. Pospíšil [-] - D. Hrabal [-] (75. M. Nehoda [-] ) , P. Železný [-] , P. Švajda [-] , J. Urubek [-] - P. Prešnajder [-] , J. Paciorek [-] (73. M. Panáček [-] ) , L. Berky [-] (85. A. Hamrla [-] )

SK BAŤOV 1930
M. Červinka [-] - P. Gerych [-] , P. Zapletal [-] (79. J. Malát [-] ) , Z. Ondráš [-] (57. L. Sviečka [-] ) , D. Malát [-] , M. Vitásek [-] , D. Čonka [-] (64. J. Vrána [-] ) , A. Skyba [-] , J. Novák [-] , P. Bršlica [-] , M. Zahradník [-]

ŽK: 88. J. Urubek - 56. M. Zahradník .
Hráči zápasu: P. Prešnajder .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - MACHÁČ Jiří, MEJZLÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.