4:5p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2016 18:30

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním zápase jarní části branka nepadla


Branky


0

V prvním jarním utkání zavítal na hřiště Baťova tým Rožnova pod Radhoštěm. Hosté si v zápase dokázali vypracovat více šancí, ale branka nepadla ani na jedné straně. Na penalty byli šťastnější hosté z Rožnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červinka chytá penaltu

Oba týmy získaly v podzimní části téměř shodný počet bodů a dal se proto čekat vyrovnaný zápas. Domácí se v jarní části nebudou moci spolehnout na góly Pavla Krajči. Dvanáctibrankový střelec Baťova bude svému týmu chybět kvůli nepříjemnému zranění ramene. Hosté zase nastoupili k zápasu bez tradičních opor Michala a Jakuba Maléře. Hosté vstoupili do utkání aktivně, vypracovali si několik rohů a v 11. minutě zahodili první velkou šanci zápasu. Rezdar z hranice vápna přehodil vyběhnutého brankáře Červinku, ale jeho střela zamířila mimo branku. Ještě větší příležitost ke skórování měli rožnovští o chvíli později. Filip Zetocha zatáhl přes půl hřiště míč do pokutového území, kde byl podražen a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si postavil Lukáš Maléř, který zvolil střelu po pravé ruce brankáře, ale gólman Červinka balón vytěsnil na spojnici břevna a tyče, následný odražený míč stihla obrana domácích zablokovat tak, že po vysokém oblouku skončil na břevně branky. Po tomto klíčovém okamžiku skončil poločas 0:0.

Branky se diváci nedočkali

 

Rožnov pokračoval v aktivní hře i ve druhém poločase, ale i nadále ztroskotával na gólmanovi domácího týmu. Střela Fuksy z 57. minuty šla přímo doprostřed brány a gólman Červinka ji pohotově vyrazil. Domácí Baťov dokázal zahrozit pouze střelami z dálky. V 60. minutě měl velkou tutovku rožnovský Martin Fuksa, ale jeho náběh do šestnáctky a pohotovou střelu pokryl brankář Červinka. O chvíli později rovněž ani Rezdar nedokázal překonat brankáře Baťova. I přes další šance se diváci branky nedočkali a zápas tak musely rozhodnout penalty. V nich byli lepší hosté, kteří penaltový rozstřel vyhráli v poměru 4:5.



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér): Dnes se nám příliš nedařilo v koncovce. Měli jsme dost šancí jak zápas rozhodnout a řekl bych, že ten bod jsme ztratili. Soupeř hrozil hlavně po rozích, ale naše obrana vysoké domácí hráče zpacifikovala.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
M. Červinka [-] - P. Gerych [-] , J. Novák [-] , M. Spurný [-] (87. P. Zapletal [-] ) , M. Zahradník [-] (76. J. Vrána [-] ) - A. Skyba [-] , Z. Ondráš [-] , D. Čonka [-] (63. D. Malát [-] ) , T. Obdržálek [-] , P. Bršlica [-] - M. Vitásek [-] - J. Novák [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - J. Šimek [-] , R. Malina [-] , T. Karban [-] - M. Seidl [-] (74. D. Pavlíček [-] ) , L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] , F. Zetocha [-] , M. Zetocha [-] - M. Rezdar [-] , L. Maléř [-]

ŽK: 27. J. Novák , 27. M. Spurný , 89. A. Skyba .
Hráči zápasu: M. Červinka .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, HOUŠŤ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.