2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládl lépe Holešov


Branky


0

Poslední zápas před zimní přestávkou nabídl v Holešově souboj prvního a druhého celku. V případě vítězství by se Morkovice vyšvihly na první místo tabulky právě před Holešov. Ve vyrovnaném zápase padaly branky až ve druhém poločase. Po hodině hry se prosadil Lukáš Marek a pár minut před koncem pečetil výhru domácích Jakub Zahnaš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal bez branek

Oba týmy se spolu utkaly v prvním kole na půdě Morkovic, kde Holešov vyhrál 1:3. Morkovice se pak ještě několik zápasů trápily, ale poté předvedly sérii výborných výkonů, které je vynesly až na druhou příčku. Zápas v Holešově byl podobně vyrovnaný jako ten v Morkovicích. Domácí tým spoléhal na pevnou obranu a vyrážel pouze do protiútoků. Morkovice nedokázaly kombinovat s lehkostí a tak byl v první půlce k vidění vyrovnaný fotbal, který se odehrával mezi šestnáctkami. Na góly si diváci museli počkat do druhého poločasu.

 

Holešov strhává vedení na svou stranu

Po změně stran byl k vidění podobný fotbal, nicméně domácí se jednou gólově prosadili. Po hodině hry centroval holešovský Lomaka do vápna, brankář Vdoleček šel do souboje s Palíkem, ale míč nedokázal vyboxovat dál než na kopačku Lukáše Marka, který tvrdou střelu strhl vedení na stranu domácích – 1:0. Morkovice stáhly sestavu na tři obránce a otevřely svou hru. Pár minut před koncem zápasu vyrobila hostující obrana chybu v rozehrávce, domácí si se štěstím prohodili míč a Jakub Zahnaš sám před brankářem Vdolečkem nezaváhal – 2:0. Holešov si připsal na konto tři body a s náskokem pěti bodů přezimuje na prvním místě. Morkovice se ziskem 26. stráví zimu na 4. místě.  

 



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Radek Barnet (trenér): Dnes jsme očekávali trošku víc. Mužstvo bylo svázané důležitostí zápasu. Bylo to vyrovnané utkání, které nemělo moc šancí a všechno to bylo o jedné chybě. Ty jsme nakonec udělali my a prohráli.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , M. Roubalík [-] , M. Palík [-] (64. M. Olša [-] ) , J. Barták [-] , V. Matulík [-] - A. Lomaka [-] , J. Zahnaš [-] , J. Chudárek [-] (86. F. Kotas [-] ) - J. Křenek [-] , L. Marek [-]

FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] , J. Svoboda [-] (79. T. Hradil [-] ) - K. Chalupa [-] , P. Doležel [-] , J. Kapounek [-] (70. J. Škrdlík [-] ) , D. Síleš [-] , R. Šimoňuk [-] - M. Oplt [-] , V. Bombicz [-]

ŽK: 74. L. Marek , 78. R. Janalík , 89. J. Zahnaš - 35. J. Kapounek , 42. J. Svoboda , 85. R. Šimoňuk .
Hráči zápasu: J. Zahnaš , L. Marek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.