Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby padly proti Hunčicím, které dále kralují celé soutěži


Branky


0

Bezpochyby se mezi sebou utkaly dva týmy, které mají fotbalově z celé soutěže hodně společného. Oba hrají perketní fotbal a je velmi těžké proti nim získat body. Dnes změřily síly mezi sebou! A jak to dopadlo, poměrně vysokou výhrou Hunčic 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše začalo ve čtvrt hodině zápasu

Po úvodním výkopu se hra přelévala ze strany na stranu. Míč se kutálel na na stranu domácích i hostů a nebylo jasné, kdo si odveze tři body.
Zhruba od desáté minuty zápasu se ale pomalu ke slovu dostávají hosté a začíná postupný útok.

Vyplatil se, jelikož ve 14. minutě se jako první trefuje host Tomáš Remeš a otevírá tak velmi slibně stav pro hosty.

A i po této akci u slova zůstavají hosté, jelikož rozhodně nechtějí o takto těsné vítězství přijít. 
Jako pojistkou měla být situace z minuty dvacátesedmé. Kdy se ke slovu opět dostávají hosté, konkrétně Pavel Dobrý a zvyšuje na 0:2.

Nervozita na straně domácích visela ve vzduchu. A mohlo být ještě hůře, protože hosté se tlačili opravdu do slibných akcí!
jenže...

Pavel Dobrý si jednoznačně zápas musel užívat. Ke konci poločasu bylo všem Všerubským jasné, kdo si body odveze. Dobrý pláchl a vstřelil gól na 0:3 a zajistil tak dost možná vítězství nad velmi těžkým soupeřem.

 

Domácí se zmohli jen na jeden gól, naopak hosté přidali ještě dva

Byl to zajímavý zápas i ze začátku druhého poločasu. Domácí nechtěli nechat hosty vyhrát za žádnou cenu a snažili se dostat se k bráně hostů co nejrychleji, aby dokázali alespoň snížit.

Jenže hra se po chvíli "zbrklého" útočení přelila opět na stranu Hunčic.
Asi deset minut klidu vystřídal hned gól hostí. Jejím autorem (v 67. minutě) se stal Pavel Hanzlíček, který byl mimochodem tou dobou asi 4 minuty na hřišti!

A přeci jenom se domácím podařila vstřelit alespoň jedna branka - v 77.minutě to byl Richard Přerov.
Jenže to byla poslední situace, o které se v souvislosti s domácími budeme bavit.

A čeká nás poslední desetiminutovka, ve které byli jasné lepší hosté z Hunčic. Závěrem zápasu se ještě dokázal prosadit Milan Zeman a zápas tedy skončil tak, jako začal.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Roman Matula: Bohužel jsme hodně ztratili tímto zápasem. Je škoda, že se nám nepodařil vstřelit gól hned v prvním poločase, mohlo být všechno jinak,

TJ Sokol Hunčice
Roman Vojtek: Na tento zápas jsme byli hodně natěšení a hlavně připravení. To bylo vidět. Bylo tam pár chyb a škoda toho jednoho gólu, ale nejdůležitější je pro nás samozřejmě výhra!



Sestavy


SK Všeruby B
M. Zábraha [-] - V. Greiner [-] , P. Schejbal [-] , R. Herák [-] , J. Balvín [-] , J. Zeman [-] (46. D. Matzner [-] ) , M. Hodina [-] , J. Jendek [-] , M. Džilič [-] , L. Černý [-] (56. R. Přerov [-] ) , K. Bárta [-]

TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] (46. L. Kondr [-] ) - T. Helmich [-] , V. Kučera [-] (51. D. Toráč [-] ) , D. Huml [-] , V. Brábník [-] - J. Riant [-] , M. Zeman [-] , J. Telekeš [-] (64. K. Čuchor [-] ) , P. Hanzlíček st. [-] - P. Dobrý [-] (62. P. Hanzlíček ml. [-] ) , T. Remeš [-]

ŽK: 39. L. Černý , 55. J. Jendek , 78. M. Džilič .
Místo: Všeruby. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - TUREČEK Dominik (N), KELÍŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.