1:5
(0:2)
26. J. Tiesl
44. D. Kunt (p.)
58. D. Kunt (p.)
68. J. Tiesl
85. M. Hackr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle s přehledem porazila Úněšov


Branky


48. F. Dobrý - 26. J. Tiesl , 44. D. Kunt (p.) , 58. D. Kunt (p.) , 68. J. Tiesl , 85. M. Hackr
0

Velmi vyhrocený zápas se sehrál na hřišti Úněšova. Vyhrocený duel plný karetních trestů a vyloučení nakonec lépe zvládli hostě. Rozhodčí musel vytahovat celkem 4 červené karty. K vidění bylo nespočet faulů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vyloučení

Po spíše opatrných 15 minutách začala atmosféra na hřišti houstnou a rozhodčí musel každou chvíli klidnit atmosféru žlutou kartou. V 26. minutě se k míči dostal hostující Jiří Tiesl a poslal hosty do vedení 0:1. V 36. minutě dostal hostující Miroslav Rambousek druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Domácím se naskytla šance na vyrovnání. I přes početní nevýhodu se hosté díky Danielu Kuntovi, který proměnil pokutový kop, ujmuli vedení 0:2. Inkasovat v početní výhodě bylo pro domácí velkou ranou a již v 45. minutě dostal druhou žlutou kartu domácí Michal Mižár. Více nám toho první půle nepřinesla.

Rozhodnutí hostů

Domácí do druhé půle vkročili o něco aktivněji a v 48. minutě snížili zásluhou Františka Dobrého na 1:2. V 58. minutě se opět předvedl dobrou penaltou hostující Daniel Kunt a vrátil hostům dvoubrankový náskok.V 64. minutě musel hostující Jan Skalník po druhém karetním trestu opustit hřiště a domácí měli opět početní převahu. Již v 66. minutě svojí druhou žlutou kartu obdržel i autor snižující branky domácích František Dobrý a počty hráčů na obou stranách byly vyrovnané. 68. minuta přinesla čtvrtý gól hostů. Svojí druhou branku v zápase si vstřelil Jiří Tiesl a zápas byl téměř rozhodnutý.  V 85. minutě se krásnou individuální akcí blýskl Michal Hackr, který se dovedl zbavit 3 hračů domácích a svým gólem uzavřel zápas, který pro domácí tým skončil vysokou porážkou 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle B
Zdeněk Fidler: Je za námi velmi vyhrocený zápas. Rozhodčí neměli zápas zcela pod kontrolou. Nicméně jsme uspěli a já jsem spokojený s výkonem mých svěřenců



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - P. Uldrych [-] , O. Malý [-] , D. Sopr [-] , V. Roučka [-] (82. Š. Toráč [-] ) , D. Randa [-] , M. Mižár [-] , M. Vavrek [-] (78. F. Kovařík [-] ) , T. Janda [-] , E. Eger [-] , F. Dobrý [-]

TJ Slavoj Žihle B
L. Rázek [-] - J. Skalník [-] , S. Bláha [-] (57. J. Huček [-] ) , T. Půta [-] , F. Půta [-] , J. Fidler [-] , M. Hackr [-] , D. Kunt [-] (81. J. Horský [-] ) , J. Sedlák [-] , J. Tiesl [-] (71. J. Fidler [-] ) , M. Rambousek [-]

ŽK: 12. V. Roučka , 16. F. Dobrý , 34. M. Mižár , 57. J. Bouda - 21. J. Tiesl , 23. M. Rambousek , 25. M. Hackr , 41. J. Sedlák , 48. J. Skalník . ČK: 45. M. Mižár , 66. F. Dobrý - 36. M. Rambousek , 64. J. Skalník .
Místo: Úněšov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - VACÍN Roman (N), CHURAVÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.