Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov si doma poradil s Kaznějovem


0

Sulkov hostil favorizovaný Kaznějov. Domácí se silnějšího soupeře nezalekli a podali dobrý a odevzdaný výkon. Po vyrovnané první půli domácí v té druhé jasně dominovali a zajistili si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas začínal velmi opatrně a vyrovnaným výkonům odpovídalo i skóre. Stav zápasu se měnil až ve 24. minutě, kdy se trefil domácí Daniel Králík. Ve 26. minutě vividěl žlutou kartu hostující Martin Brejník. Hosté už v 30. minutě dovedli vyrovnat na 1:1 zásluhou Vojtěcha Vašíčka. První půle skončila nerozhodně a na další branky jsme museli čekat do dalšího poločasu.

Domácí dominance

Druhí půle nabídla odlišný fotbal. V 50. minutě viděl žlutou kartu domácí Lukáš Benedikt. Domácí ukazovali co umí a v 63. minutě vrátil domácím vedení Martin Straka. Ten samý střelec už v 69. minutě přidával další branku a domácí vedli 3:1. Po střídání na obou stranách se trefovali opět domácí. V 76. minutě navyšoval náskok domácích Petr Hejzek. V 80. minutě byl stav zápasu po brance Michala Grubera 5:1. V 90. minutě upravil na konečných 5:2 hostující Martin Brejník.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
J. Blahout [-] - K. Batěk [-] (69. M. Boreček [-] ) , L. Benedikt [-] , M. Beran [-] , D. Mečl [-] (80. R. Valenta [-] ) , M. Straka [-] , D. Králík [-] , V. Scharf [-] , T. Beran [-] (69. M. Uzel [-] ) , M. Gruber [-] , P. Hejzek [-]

FK Bohemia Kaznějov B
M. Povišer [-] - T. Kozlík [-] (72. M. Vavřička [-] ) , O. Hrdlička [-] (61. T. Běhounek [-] ) , M. Sadílek [-] , T. Hrabík [-] (88. M. Kozlík [-] ) , V. Vašíček [-] , J. Beránek [-] , M. Brejník [-] , J. Valenta [-] , M. Vrchlavský [-] , L. Kopecký [-]

ŽK: 50. L. Benedikt - 26. M. Brejník , 68. T. Běhounek .
Místo: Sulkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pátek Dalibor - KUBÍK Petr (N), MÜLLER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.