Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas rozhodl druhý poločas


Branky


12. M. Polívka , 15. T. Hrabík , 34. T. Hrabík , 49. T. Hrabík , 63. J. Kiss , 76. P. Vaneš - 30. T. Janda , 38. F. Dobrý , 41. V. Roučka
0

První poločas nabídl dramatický zápás, když do šaten odcházeli za nerozhodného stavu. Nakonec rozhodla druhá půlka, kdy domácí fotbalisté vstřelil tři branky do sítě hostí a tím rozhodli celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kazdějov jako druhý nejlepší tým přijel do Úněšova potvrdit to, že se mu letos daří, ale hosté nechtěli nechat body bez boje. Ve dvanácté minutě se trefil po přihrávce mezi obránci Martin Polívka a za další tři minuty se trefil Tomáš Hrabík. I když hostující hráč Úněšova Tomáš Janda snížil ve třicáté minutě, tak to Kazdějov vůbec nerozhodilo, protože o čtyři minuty později navýšil skóre svým druhým gólem Tomáš Hrabík a vypadalo to , že si svůj náskok do poločasu pohlídají a to se jim vymstilo. Za další čtyři minuty totiž snížil na rozdíl jednoho gólu František Dobrý. Úněšov byl aktivnější a jeho aktivita byla odměněna. Ve čtyřicátéprvní minutě vyrovnal Václav Roučka a zadělal na velké drama . Hosté mohli jít do vedení, ale to by museli proměnit velkou šanci, kterou měli. Tu zneškodnil domácí brankař Tomáš Valeš. Do šaten odcházeli s nerozhodným výsledkem.

 

Druhý poločas měl stejný začátek, jako první. Domácí tým byl aktivnější, měl více ze hry a to se jim povedlo proměnit ve čtyřicátédeváté minutě, kdy se prosadil svým třetím gólem Tomáš Hrabík. Ukázal, že kapitánem není jen tak pro nic za nic. Hosté už byli unavení a jen se bránili. Toho využili domácí a přidali další branku, kterou vstřelil Jakub Kiss. Domácí převzali otěže hry.Poslední gól dopravil, za brankovou čáru Pavel Vereš a upravil skóre na konečných 6:3 pro Kazdějov. Tento pohledný a zajímavý zápas sledovalo 60 diváků, kteří si našli cestu na Kazdějovský stadion. Zápas nabídl vše co měl, dramatický první poločas a rozřešení ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Josef Sopr: ,, Bylo to vyrovnaný utkání. Z obou stran slušný. Udělali jsme několik chyb v obraně a to rozhodlo zápas. "



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (80. T. Běhounek [-] ) , T. Hrabík [-] , J. Kiss [-] (76. P. Vaneš [-] ) , D. Pojer [-] (77. O. Hrdlička [-] ) , J. Beránek [-] , V. Vašíček [-] , M. Vejvoda [-] , M. Brejník [-] (88. M. Povišer [-] ) , J. Valenta [-] , L. Kopecký [-] (61. M. Vrchlavský [-] )

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - F. Dobrý [-] (87. Š. Toráč [-] ) , D. Šura [-] (68. P. Nechutný [-] ) , D. Sopr [-] , M. Mižár [-] , D. Randa [-] , T. Huml [-] (46. T. Nenadovič [-] ) , Z. Hlous [-] , V. Roučka [-] , T. Janda [-] , E. Eger [-]

ŽK: 61. V. Vašíček , 85. J. Beránek - 36. D. Randa .
Místo: Kaznějov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BUCHTELÍK Lukáš (N), MIŽÁR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.