Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice zapisují proti Kožlanům půltucet!


Branky


0

Domácí přidali na své konto další vítězný zápis a dále drží třetí místo. Kožlanům se naopak stále nedaří a krčí se na samém dně průběžné tabulky. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lepší vstup měli do utkání domácí a také se poměrně brzy dostali do vedení. Neuběhlo ani dvacet minut hry a Loužecký vyslal do dobré šance Marka Havlase, který uspěl střelou na zadní tyč. Vyrovnat mohl Šnajdr, jeho nadějná hlavička ovšem skórem nepohnula. První poločas tak skončil těsným vedením Vejprnic a v půli druhé mělo drama vygradovat.     

 

Jen co se však oba aktéři na trávníku rozkoukali, vyslal Havlas centr do pokutového území soupeře a Filip Loukota hlavičkou dodal na kopačky svého týmu klid. Za dalších necelých sto dvacet vteřin navíc Takáč ze strany oslavil naběhnutého Marka Havlase a rázem bylo vedení Slavie již třígólové. Dvojí radost z přesného zásahu zažil i Filip Loukota, který tvrdou ranou z dobrých dvaceti metrů poslal kulatý nesmysl přesně k tyči. Aby toho nebylo pro hosty málo, musel předčasně do sprch po druhé žluté kartě Václav Hora. Na hřiště poté vystřídal Martin Zítek a po chvilce pobytu ne zeleném pažitu si naběhl do vápna na příhru Spišského, kterou z první poslal do sítě. Stejný hráč navíc po chvilce zakončil střelecký výčet duelu, když Guldánův centr ze strany umístil hlavou do protipohybu gólmana směrem na zadní tyč. Domácí tak potvrdili aktuální výbornou formu, naopak Kožlany se i nadále trápí.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Podle mě se jedná o zaslouženou výhru. Kluci podali perfektní výkon a viděli jsme řadu krásných branek.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Myslím, že výsledek mluví za vše. V prvním poločase jsme ještě byli vyrovnaným soupeřem, pak rozhodly dvě slepené branky po přestávce. Následně to již od nás s fotbalem nemělo moc společného.“



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - D. Spišský [-] , T. Motyka [-] , O. Herzog [-] , R. Katona [-] (46. M. Hora [-] ) , F. Loukota [-] , J. Bernard [-] (71. M. Zítek [-] ) , M. Havlas [-] (82. K. Stuchl ml. [-] ) , J. Guldán [-] (76. L. Míčko [-] ) , D. Takáč [-] , P. Loužecký [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - V. Lehner [-] , J. Koura [-] , L. Štrunc [-] , J. Švamberg [-] - M. Kulhánek [-] (78. M. Šofranko [-] ) , V. Hora [-] , L. Tupý [-] , V. Švamberg [-] - T. Kříž [-] , J. Šnajdr [-] (46. J. Hromada [-] ) -

ŽK: 72. M. Havlas , 73. P. Loužecký - 10. J. Koura , 28. L. Štrunc , 31. J. Šnajdr , 43. V. Hora , 68. J. Hromada . ČK: 76. V. Hora .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - FORNOUS Jan (N), DENK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.