J. Louda 56.
2:1p.
(0:1)
20. J. Hrach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí otočilo proti Losiné


Branky


56. J. Louda - 20. J. Hrach
0

Losiná přijela do zápasu jako jasný favorit, který v takovýchto zápasech potřebuje vyhrávat, chce-li postoupit. Nakonec to dopadlo vše jinak. Významnou měrou se na tom podílel brankář domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Od začátku zápasu se bylo na co dívat. V 1. minutě musel zasahovat gólman hostů Jaroslav Gubiš proti střele Martina Valenty. Ve 4. minutě se dovedl na levé straně uvolnit hostující Josef Hrach a posílá přihrávku pro Oldřicha Fremra před prázdnou branku. Jeho střela zprvní však mezi 3 tyče nemířila. V 18. minutě střílí na domácího gólmana Lukáše Vargu Jan Albl, ten pouze vyráží do malého vápna, kde je připravený a osamocený Oldřich Fremr. Opět ale přestřeluje brankovou kontrukci a stav utkání je stále vyrovnaný 0:0. Po zaváhání domácí obrany se osamoceného úniku na domácí bránu dostává Josef Hrach. Přízemní střelou k pravé tyči dostává hosty do vedení a v 20. minutě je stav zápasu 0:1. V 27. minutě od pravého rohového praporku přihrává hostující Oldřich Fremr před bránu, kde Vlastimil Šlais hlavou přiťukává Markovi Laštovkovi. Jeho volej bravurně likviduje domácí brankář Lukáš Varga. V 33. minutě se po rohu z pravé strany dostává ke střelám Vlastimil Šlais a Marek Laštovka. Domácí brankář Lukáš Varga opět předvádí skvělé zákroky. V 35. minutě na domácího brankáře postupuje sám hostující Petr Tančouz. Ten opět předvádí další vynikající zákrok a chytá míč. Ke konci poločasu se osmělují domácí hráči. V 42. minutě akci Václava Homolky s Jiřím Loudou řeší brankář Jaroslav Gubiš. V 44. minutě po rohovém kopu Poříčí z levé strany hlavou tečuje domácí David Hulec a míč končí několik centimetrů vedle pravé tyče. Poločas skončí za stavu 0:1.

 

 

Vyrovnání domácích

Do druhého poločasu vstupují aktivněji domácí, kteří jsou povzbuzeni vynikajícím výkonem jejich brankáře Lukáše Vargy. V 46. minutě střela Tomáše Albla, po jeho samostatném úniku z levé strany, jen o centimetry míjí pravou tyč branky hostů. V 49. minutě se ke střele z 30- ti metrů odvážil domácí Stanislav Straka. Jeho střela končí těsně vedle levé tyče.V 56. minutě míč propadá středem losinské obrany.Jaroslav Gubiš jde do souboje z poříčským hračem nedůrazně a míč směřuje do opuštěné losinské brány. Domácí Jiří Louda vše jen jistí a vyrovnává na 1:1. V 66. minutě kope Poříčský Jiří Louda volný přímý kop. Jeho střelu Jaroslav Gubiš pouze vyráží nad. Domácí se tlačí na branku Losiné. Po závaru v 76. minutě dezorientovaný Tomáš Albl posílá hlavou míč těsně vedle pravé tyče vlastní branky. V 87. minutě jsme mohli vidět poslední akci zápasu. Střelu hostujícího Petra Tanžouze z levé strany vyráží brankář domácích na roh a zápas míří k penaltovému rozuzlení.

 

Velká chvíle domácího brankáře

Domácí vítězí na penalty 5:1 především zásluhou domácího gólmana Lukáše Vargy, který chytá 3 penalty soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Marcel Krejčí: Ze začátku jsme měli štěstí, protože po prvních 20 - ti minutách jsme mohli prohrávat už 0:3. Naštěstí to dopadlo jinak. Dnes nás neskutečně podržel brankář, který zachytal opravdu skvěle.

TJ Sokol Losiná B
František Karl: Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byla lepší Losiná a jen skvělé zásahy domácího brankáře udrželi domácí v zápase. Druhý poločas vše otočil. Domácí začali udávat tempo a ráz zápasu. Zaslouženě vyrovnali a v penaltách si vystříleli bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - M. Bláha [-] (83. J. Tupý [-] ) , J. Louda [-] , M. Valenta [-] , R. Vaidiš [-] (20. V. Janoušek [-] ) , S. Straka [-] , J. Pelc [-] , M. Krejčí [-] , Š. Kuneš [-] , D. Hulec [-] (67. J. Heřman [-] ) , V. Homolka [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , M. Tomrdle [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] - V. Šlais [-] (62. L. Jánský [-] ) , M. Laštovka [-] (40. T. Albl [-] ) , J. Hrach [-] (46. F. Mádr [-] ) , P. Tančouz [-] - O. Fremr [-] (46. D. Matulka [-] ) -

ŽK: 31. V. Homolka , 90. J. Heřman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - HULEC Václav (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.