Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín podlehl Záluží


Branky


0

Merklín doma nastoupil proti celku ze Záluží oba týmy se pohybují ve stejné části tabulky. Schylovalo se k vyrovnanému zápasu, ale nakonec vše dopadlo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Začátek utkání splnil očekávání. Hrál se vyrovnaný fotbal a obě mužstva hrála klidně a trpělivě. V 17. minutě poslal domácí do vedení záložník Jan Toman a stav utkání byl 1:0. Na 1:1 vyrovnával hostující útočník Ladislav Mlnařík v 28. minutě. Do konce poločasu více branek nepadlo a první půle skončila smírně.

Rozhodl Mlnařík

Domácím klid a trpělivost do druhé půle nevydržela. Tvořili chyby a soupeř je dovedl využít. V 55. minutě obracel vývoj utkání Josef Urbánek. 60. minuta přinesla žlutou kartu pro domácího obránce Tomáše Vopičku. V 80. minutě byl žlutou kartou trestán domácí Václav Tichota a hostující Zdeněk Vacek. V závěru utkání dominovali hosté. V krátkém sledu se po sobě dvakrát trefil Ladislav Mlnařík v 83. a 85. minutě a dovršil tím hattrick. V 90. minutě přidal svojí druhou branku v zápase Zálužský Josef Urbánek. Díky zbytečným chybám prohráli domácí zápas 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: První poločas byl vcelku vyrovnaný. V tom druhém jsme chybovali a dostávali laciné branky. Jako vloni rozhodl utkání rychlonohý Mlnařík.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Po našem vyrovnání se nám povedlo dát 3 rychlé branky v závěru. Celé utkání mělo vynikající atmosféru díky předcházejícímu derby pražských "S".



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - D. Marek [-] , D. Wild [-] , Z. Regner [-] (65. W. Kříž [-] ) , V. Vopička [-] , J. Toman [-] , D. Regner [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] (70. J. Klíma [-] ) , S. Žižka [-] , V. Tichota [-]

TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - L. Mlnařík [-] (86. L. Třeštík [-] ) , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] (82. V. Zahoř [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

ŽK: 60. V. Vopička , 80. V. Tichota - 80. Z. Vacek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ANDERLE Jan (N), PONDĚLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.