Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná porazila Merklín až na penalty


Branky


20. D. Matulka , 61. O. Fremr , 71. O. Tic , 90. V. Šlais - 29. O. Haník , 49. T. Grüner , 50. T. Hraběta , 72. T. Hraběta
0

Po sobotním střetnutí A týmů Losiné a Merklína se hrál zápas "béček". Tento byl plný napětí, soubojů, branek, zvuku rozezněné brankové konstrukce a vyrovnaného výsledku. Zápas rozhodovaly až penalty, které přisoudily druhý bod domácímu týmu. Oba týmy dnes předvedly dobrý výkon a bylo se opravdu na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas začal dle očekávání. Tribuny stadionu v Losiné pojmuly 150 diváků, což je velmi vysoká návštěvnost na zápas III. třídy. V 7. minutě si domácí značně oddechli, jelikož domácí gólman Jaroslav Gubiš vyrazil přesně mířenou střelu od útočníka hostí na rohový kop. Po rohovém kopu v 8. minutě útočník hostů Tomáš Hraběta jen těsně nedosahuje na centrovaný míč do malého vápna. Už v 10. minutě se hostující útočník Tomáš Grüner dostává do šance, jenže poslední z domácích obránců, který mu stál v cestě, odkopává míč do autu. V 16. minutě se i domácí dostali do výraznější příležitosti. Útočník David Matulka přesně nachází Oldřicha Fremra, který vysoko přestřeluje brakovou konstrukci. V 19. minutě opět hrozí Merklín a trefuje břevno. Ve 20. minutě se otevírá skóre zápasu. Po pravé straně postupující domácí Oldřich Fremr přihrává Davidu Matulkovi do malého vápna. Ten se hlavou nemýlí a domácí vedou 1:0. Ve 22. minutě se do výrazné šance dostávají domácí. Vlastimil Šlais trefuje břevno, míč se odráží k úplně osamocenému Tomáši Alblovi, ale tomu se ani napodruhé nedaří překonat gólmana hostů, tudíž se stav utkání nemění. Ve 24. minutě se k zajímavému zakončení dostává hostující Oldřich Haník. Domácí brankář Jaroslav Gubiš včas vyráží na rohový kop. Ve 29. minutě se hosté dočkali vyrovnání zásluhou Oldřicha Haníka, který svojí střelu z pravé strany umístil k vzdálenější tyči kasy domácích a vyrovnává stav zápasu na 1:1. Ve 33. minutě se na levé straně snaží prosadit domácí Marek Drahoňovský. Ke střele se nedostává a k míči se místo něho dostává David Matulka, který příhrává Tomáši Alblovi. Jeho střela ale míří mimo tři tyče branky hostů. Poslední významnou příležitost prvního poločasu přinesla 38. minuta. Ze středu pokutového území střílí hostující Oldřich Haník. Domácí Jaroslav Gubiš si s jeho střelou ale ví rady. Poločas končí nerozhodně 1:1.

Vyrovnání v závěru

Chvíli po startu druhé půlě šli hosté do vedení. Ve 49. minutě zaskočila domácího brankáře Jaroslava Gubiše střela hostujícího Tomáše Grünera. Hned v 50. minutě se hostě těšili už dvoubrankovému náskoku. Přihrávka z pravé strany od Oldřicha Haníka nachází u tyče osamoceného Tomáše Hrabětu, kterému už nedalo moc práce poslat míč do brány. V 52. minutě po rohovém kopu domácích hlavičkuje Ondřej Tyc jen těsně nad břevno hostů. V 55. minutě se zastavil dech na okamžik snad všem přítomným na stadionu. Dělová rána z kopaček hostů prolétla mezi všemi hráči ve vápně domácích. Míč ale mířil mim branku. Chvíli poté kopali hosté roh v 60. minutě zápasu. Obranná hlavička domácího Lukáše Jánského skončila naštěstí pro domácí pouze na pravé tyči. Jinak by bylo po zápase. Téměř okamžitě poté snižuje z levé strany domácí Oldřich Fremr. Stav zápasu byl 2:3. V 70. minutě se domácí dočkali definitivního vyrovnání. Na hranici velkého vápna se uvolnil domácí Ondřej Tyc a srovnává na 3:3. Prakticky hned po výkopu se dostává hostující Tomáš Hraběta přes euforií naplněnou obranu domácích a vrací hostům vedení. Hosté se snaží udržet nezměněné skóre až do konce utkání. V 90. minutě ale zastuvují hosté střelu domácích z levé strany rukou a sudí píská pokutový kop. Domácí Vlastimil Šlais udržel chladnou hlavu a vyrovnal na 4:4. Zápas musely rozhodovat penalty.

Losiná vítězí

Losinná na penalty vítězí 4:2. Za domácí se trefili Vlastimil Šlais, Oldřich Fremr, Tomáš Hrach, Josef Hrach. Jediným neúspěšným střelcem byl Ondřej Tyc. Za hosty se trefili Václav Tichota, Tomáš Grüner. Naopak neúspěšní byli Oldřich Haník a David Marek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl: Po víkendovém dvojzápase s Merklínem mohou být hráči i fanoušci Losiné nadmíru spokojení. Devadesátá minuta obou zápasů ukázala krásu a nevyzpytatelnost fotbalu a ukázala starou pravdu, že se hraje až do posledního hvizdu rozhodčího.

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Byl to velmi hezký zápas. Pro nás byl trochu smolný, jelikož jsme vedli a vyrovnávací branka padla až v poslední minutě. Prohra na penalty, no to víte, penalty jsou vždycky loterie. Jinak diváci mohou výt spokojení, protože dnes padlo dost gólů. Shodou okolností v sobotu se střetli A týmy Losiné a Merklína.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - J. Albl [-] , M. Tomrdle [-] , T. Mádr [-] (46. L. Jánský [-] ) - P. Tančouz [-] (63. F. Mádr [-] ) , T. Albl [-] , V. Šlais [-] - D. Matulka [-] (46. O. Tic [-] ) - M. Drahoňovský [-] (57. J. Hrach [-] ) , T. Karl [-] (77. T. Hrach [-] ) , O. Fremr [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Toman [-] , V. Tichota [-] , T. Hraběta [-] , T. Grüner [-] , O. Haník [-] , A. Kozák [-] , J. Klíma [-] , J. Brejcha [-] , D. Marek [-] , P. Kroupa [-]

ŽK: 65. O. Fremr , 75. M. Tomrdle - 47. D. Marek , 85. P. Kroupa . ČK: 90. P. Kroupa .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Frgal Lukáš - LANGMAJER Lukáš, LANGMAJER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.