P. Braun 52.
P. Braun 82. (p.)
2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov překvapivě doma podlehl Poříčí


Branky


52. P. Braun , 82. P. Braun (p.) - 17. M. Šesták , 29. D. Hulec
0

Jeden z favoritů a dosavadní lídr soutěže dnes nastoupil proti pátému soutěžnímu celku. Zápas vypadal pro domácí jako jistá výhra, ale schylovalo se k velkému překvapení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance hostů

Hosté přijeli na hru domácích velmi dobře připravení. Napadali jejich rozehrávku a nedovolovali jim jejich kombinační styl hry. S tím si domácí nedovedli poradit. Domácí tušili, že není něco v pořádku a chybovali. V 17. minutě toho využil hostující útočník Martin Šesták, který skóroval hlavou po rohovém kopu k přední tyči, a Poříčí vedlo. Ve 29. minutě byl stav už 0:2. Po centru do vápna hlavou dorážel hostující útočník David Hulec, který se ocitl sám na penaltě. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo. Favorit překvapivě prohrával na své domácí půdě 0:2.

Vzkříšení Chotěšova

V kabině domácích probíhala během přestávky důrazná diskuze, která ale padla na úrodnou půdu. Domácí se uklidnili a dostávali soupeře pod tlak. Hráli svojí hru na kterou byli od začátku sezóny zvyklí. Domácí se začali dostávat do šancí, které ale nedovedli proměňovat. První šanci proměnil kanonýr domácích Pavel Braun v 52. minutě. V 64. minutě si ošklivě zranil kotník domácí obránce Marek Brabec, kterého musela odvézt rychlá záchranná služba. Domácí tlačili hosty z Poříčí. Hosté se celou druhou půli prakticky pouze bránili. Vyrovnání se dočkali domácí až v 82. minutě po sporné penaltě, kterou využil opět Pavel Braun. Hosté takticky střídali a šetřili čas. A to se jim povedlo, jelikož na konci řádné hrací doby byl stav utkání 2:2.

Senzační vítězství

Chotěšovu se v penaltovém rozstřelu vůbec nedařilo. Ze všech exekutorů pokutových kopů (Petr Milička, Adam Kavka, Pavel Braun, Tomáš Veselý, Aleš Fischer) se prosadil pouze Pavel Braun. Stav po penaltách byl 1:2 a Spálené Poříčí vybojovalo překvapivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Do zápasu jsme nastupovali mírně oslabeni s tím, že budeme hrát stejnou hru jako dosud, budeme běhat, přihrávat si a soupeře přečíslovat. Soupeř ale přijel připravený, taky se dobře pohyboval, napadal a dostával nás pod tlak. Ve druhé půli jsme už opět převzali kontrolu my. Kaňkou na zápase je vážné zranění Marka Brabce, který si ošklivě zranil kotník. Přejeme mu brzké uzdravení.

TJ Sokol Spálené Poříčí B
Marcel Krejčí: Takový výsledek je pro nás příjemným překvapením. Musím ale uznat, že domácí byli lepší, především v druhé půli. Škoda, že se jim zranil jeden z jejich hráčů, jeho zranění nevypadalo jako banalita. Za celý náš klub mu přeji brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] (64. A. Kavka [-] ) , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - P. Braun [-] , M. Vítek [-] , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] - F. Vítek [-] , L. Vebr [-] (83. A. Fischer [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] , R. Vaidiš [-] (83. V. Hulec [-] ) , R. Bořík [-] - P. Roj [-] , O. Bláha [-] (81. J. Heřman [-] ) , J. Louda [-] , M. Krejčí [-] - M. Šesták [-] , D. Hulec [-] (87. V. Janoušek [-] )

ŽK: 56. R. Vaidiš , 82. Š. Kuneš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - DRDA Josef (N), STRAKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.