V. Houdek 11.
J. Volf 54. (p.)
3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 13:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice doma vybojovaly vítězství


Branky


11. V. Houdek , 54. J. Volf (p.) - 5. M. Myslivec , 42. M. Kastner
0

Zápas dvou vyrovnaných celků sliboval zajimavý fotbal, kde o napětí nebude nouze. A vskutku to tak bylo. I přes nezdar koncovky domácích, kteří mohli ze zápasu udělat jednoznačnou záležitost, měli hosté štěstí a bojovnost, díky které to dotáhli až do penaltového rozuzlení. Domácí v zápase povzbuzovalo hlasité domácí publikum. Ve Střížovicích je o fotbal prostě zájem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Lukavice jde do vedení

První polovina hrací doby byla ve znamení vyrovnaných výkonů obou týmů. Už v 5. minutě se hostující záložník Miroslav Myslivec prosadil střelou z vápna a poslal Dolní Lukavici do vedení. Hosté se z vedení neradovali dlouho. Už v 11. minutě vyrovnával za Střížovice záložník Václav Houdek. Po jeho hlavičce gólman pouze vyrazil míč a jeho druhý pokus hlavou již uspěl. Poté se hra ustálila. Domácí se sice dostávali do šancí, ale žádná branka z jejich nohou do konce půle nepadla. V 17. minutě dostal žlutou kartu hostující Jakub Zahradník. V 31. minutě obdržel žlutou kartu domácí Václav Houdek. Před koncem poločasu ve 42. minutě se prosadil hostující Marek Kastner a poslal domácím gól do šatny. Poločas končil za stavu 1:2.

Vyrovnání domácích

Po střídání na obou stranách začala druhá půle. Domácí měli převahu a v 54. minutě po zásluze vyrovnali. Po podražení domácího Michala Brejchy ve vápně soupeře se pokutového kopu ujmul obránce Jan Volf, který se nemýlil a vyrovnal na 2:2. Do konce poločasu již žádná další branka nepadla. Domácí měli na hřišti převahu a snažili se rozhodnout zápas. Střížovice neproměňovaly své šance a tudíž jim jedinou odměnou byla žlutá karta pro Jiřího Nováčka v 78. minutě. Zápas za nerozhodného stavu musely rozhodnout penalty.

Rozhodnutí Střížovic

Domácí tým na penalty vítězí 3:2 a soupeři dovolil odvézt si pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Měli jsme hrozně moc šancí a 10 z nich bylo vyložených. Dnes jsme zkrátka měli vstřelit 5 nebo 6 branek. Využili jsme bohužel jen dvě z našich šancí a ztratili jsme zbytečně bod.

TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík: Musím uznat, že domácí byli o něco lepší. Hrálo se na velmi špatném povrchu. Navíc diváci jako obvykle mají velmi horké hlavy. Nebyl to jednoduchý zápas



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Volf [-] , R. Klíma [-] , J. Doležal [-] , V. Průcha [-] , J. Hrubý [-] (46. V. Volf [-] ) - M. Brejcha [-] , V. Houdek [-] , M. Houdek [-] - J. Čížek [-] (72. F. Fremr [-] ) , J. Nováček [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - J. Tůša [-] , M. Myslivec [-] , R. Kokoška [-] (61. Z. Pecka [-] ) , M. Marics [-] , M. Rotenborn [-] - M. Kokoška [-] (46. L. Vajai [-] ) , M. Kastner [-] , D. Ščíslák [-] (82. J. Čech [-] ) - R. Hajšman [-] , J. Zahradník [-] (69. P. Bělonož [-] ) -

ŽK: 31. V. Houdek , 78. J. Nováček - 17. J. Zahradník .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pašek Milan - LAŽÁNEK Karel, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.