0:1
(0:0)
46. P. Braun
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov těsně zdolal domácí Soběkury


Branky


46. P. Braun
0

Jasným favoritem zápasu byl hostující Chotěšov, který si přijel pro povinnou výhru, pokud si myslí na titul. Utkání provázela vypjatá atmosféra a krom několika individuíí, které si pletou fotbalové hřiště se soutěží zraň toho druhého, si nemohl nikdo odnést hezký zážitek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas byl vyrovnaný. Hosté zvyklý na kvalitnější povrch se snažili uzpůsobit hru prostředí. Domácí hráli důrazně do těla a nedávali hostům nic lacino. To že byl Chotěšov favoritem na hřišti nebylo vidět. Obě družstva si dovedla vytvořit své šance, ale gól žádný nepadl. Poločas skončil nerozhodně 0:0.

Vyhecovaná atmosféra

V úvodu poločasu využil zaváhání domácíh v obraně kanonýr Pavel Braun. Poté atmosféra na hřišti značně zhoustla. S fotbalem to nemělo příliš společného. Jedn z hostů byl ošklivě a bolestivě zraněn po naprosto zbytečném zákroku domácích. Za vše mluví 2 červené a 2 žluté karty na kontě domácích a 3 žluté na kontě hostů. Zápas se dohrál a vítězem se stal díky jediné brance utkání Chotěšov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: V tomto utkání byl jasným favoritem Chotěšov, což především v první půli nebylo vůbec znát. Oba týmy si vytvořili několik šancí ke vstřelení gólu a hra byla vyrovnaná. Do druhého poločasu jsme bohužel vstoupili špatně a po zaváhání v obraně jsme inkasovali. To, co se dělo poté až do konce zápasu nemělo s fotbalem nic společného. Byly to minuty plné tvrdých zákroků na obou stranách a urážek mezi účastníky zápasu, především od hráče Chotěšova č. 10. Viníkem byl dle našeho názoru jednoznačně rozhodčí pan Kašpar, který utkání moc nezvládl, otáčel fauly, totálně přehlížel urážky zmíněného soupeřova hráče. Za to, že chytl našeho hráče pod krkem, nebyl vyloučen atd., přitom stál pan rozhodčí kousek od toho. Vrcholem byla neodpískaná jasná penalta na našeho hráče. Utkání bylo ukončeno o deset minut dřív, protože asi opravdu nemělo cenu, aby se v zápase pokračovalo. Je až zarážející, že někteří pánové rozhodčí (někteří dokonce předsedové jednotlivých úseků na svazu), dokáží udělat z fotbalů podobná představení. Nejedná se jen o náš problém. Nedávno jsem četl, že jeden z týmů psal na fotbalunas.cz, jak pan Volf rozdával karty za každý pohyb, od kluků ze Dnešic vím o hláškách pana Orlíka (k tomuto případu se mi vyjádřil i pan Kašpar a myslím si o tom své). Je zarážející, že když přijedou pískat rozhodčí jako pan Mudra, Duda a další, utkání řídí s velkým přehledem, pohodově a vše proběhne v pořádku. Pak přijedou někteří pánové, kteří z fotbalu, který se hraje na žízeň, udělají komedii a pak si v klidu rozdají pokuty a žádná jejich kontrola a zpětná vazba neexistuje. To je k zamyšlení…Závěrem bych se chtěl omluvit chotěšovským klukům za zranění jednoho jejich spoluhráče, které vzešlo z vyhecované situace. Když se svíjel v slzách na zemi, nebyl to příjemný pohled. Doufáme, že se dá brzo do pořádku.

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: V Soběkurech se nehraje dobře. Vinu na tom má velikost a kvalita hřiště, ale to na jiných místech je podobné. Bohužel, když se k tomu navíc přidá ještě surová až zákeřná hra domácích, kdy každý jejich zákrok je faul s úmyslem zranit protihráče, nemá hra s fotbalem prakticky nic společného. Nechci se pouštět do hodnocení inteligence nebo úrovně vyhecování hráčů místními fanoušky.... proto to hodnotit nebudu. Vláďa Zahoř se nedávno podivoval nad chováním diváků ve Sp.Poříčí na zápase žáků. Co se dnes dělo v Soběkurech, myslím, že tuto jeho zkušenost o parník předstihlo. Bohužel. Bohužel jsme toho museli být svědky. Bohužel si svojí zlobu vybíjeli někteří domácí na našich hráčích mnohdy v dorosteneckém věku. Bohužel... Nechce se mi to dál hodnotit, je mi z toho ještě teď na nic. Doufám, že se s něčím podobným snad už nepotkám...



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , J. Bešta [-] , T. Vlach [-] , J. Valíček [-] , J. Hanket [-] , L. Matas [-] , M. Naar [-] , L. Turek [-] , L. Bedenk [-] , J. Hajšman [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - F. Vítek [-] , L. Terber [-] , P. Milička [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , M. Brabec [-] - T. Veselý [-] , P. Braun [-] - L. Vebr [-] , V. Bednář [-]

ŽK: 52. M. Naar , 61. M. Šíp , 73. J. Hajšman - 62. V. Bednář , 66. L. Vebr , 73. T. Veselý . ČK: 78. J. Bešta , 80. J. Hajšman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ŠESTÁK Zdeněk (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.