Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice přejeli Losinou na její vlastní půdě


Branky


0

Zdemyslice přijeli do utkání v roli favorita. Nicméně dobře hrající Losiná rozhodně měla na to, postarat se o nějaké překvapení. O překvapení se postaraly Zdemyslice a věnovaly Losiné pořádný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí hostů

Po krátkém oťukávání se po zaváhání domácího gólmana Jaroslava Gubiše v 17. minutě prosadil z poloviny hřiště Michal Šamšula. Poté se po rohovém kopu prosadil hlavou Tomáš Šilhánek a skóroval na 0:2. Po krásných dvou akcích hostů se dostal v 29. a 44. minutě k zakončení Petr Česal. Obě své příležitosti proměnil a bylo prakticky rozhodnuto. Poslední ranou pro domácí byla poslední akce poločasu v 45. minutě, kdy se prosadil hostující Michal Šamšula opět z půly hřiště.

Dohrávka

Domácí byli v druhé půli aktivnější, díky čemuž byl vyloučen v 55. minutě hostující Jan Láska. Domácí se k brance nedostali a hosté i v 10- ti trestali. V 62. minutě se po individuální akci Tomáše Langa dostal ke krásné střele Martin Kysela a vstřelil šestou branku hostů. Na konečných 0:7 upravil v 90. minutě Jan Kroc. Utkání skončilo velmi jednoznačně a Zdemyslice i nadále vévodí tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Pravdou bylo, že jsme z Losiné chtěli alespoň bod. Očekávali jsme totiž velice vyrovnané utkání. Nikdo z nás nečekal pro nás tak lehký průběh a že si zaslouženě odvezeme všechny 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - D. Matulka [-] , T. Karl [-] , V. Topinka [-] , T. Albl [-] , F. Mádr [-] , M. Tomrdle [-] , O. Tic [-] (65. M. Lepší [-] ) , L. Jánský [-] , J. Hrach [-] , J. Albl [-]

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Láska [-] , J. Kroc [-] , P. Česal [-] (63. J. Kotora [-] ) , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] , M. Šamšula [-] , I. Průcha [-] , J. Fiala [-]

ŽK: 68. T. Albl - 31. I. Průcha , 43. J. Fiala . ČK: 55. J. Láska .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KARL František (N), ŠUSTR Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.