Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chotěšov doma překvapivě podlehl Záluží


Branky


0

Jasným favoritem utkání byl domácí Chotěšov, který si měl dle očekávání se soupeřem z poloviny tabulky doma jasně poradit. Chotěšov sice vedl, ale hosté svojí bojovností a zkušeností se dovedli prosadit a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedou

Lepší vstup do utkání měl Chotěšov. Předváděl výkony, které ho drží na špici tabulky a se kterými porážel jednoho soupeře za druhým. Disciplinovaná hra přinesla domácím ovoce. V 7. minutě otevřel skóre zápasu útočník Vilém Bednář  a domácí vedli 1:0. O dalších 7 minutě později navýšil vedení domácích opět Vilém Bednář a za stavu 2:0 už to vypadalo, že si domácí jdou pro vítězství. Tohoto dojmu zřejmě nabyli i domácí hráči a jejich disciplinovanost a kobinace byla ta tam. Hosté se postupně začali vracet do zápasu a v  36. minutě zásluhou Lukáše Pondělíka snížil na 2:1. Více nám toho první půle nenabídla.

Hosté otočili

Domácí měli start ve druhém poločase opět lepší. V 55. minutě vrátil dvoubrankový náskok domácím kanonýr Pavel Braun. Domácí měli několik dalších šancí, kterými pohrdli a tak trestali hosté. V 59. minutě snížili na 3:2 zásluhou Jana Šmidingra. Domácí se stáhli do obrany a zkušení hosté začali uplatňovat jejich největší výhodu, kterou jsou zkušenosti. V 73. minutě vyrovnal za hosty Josef Urbánek a vypadalo to, že Chotěšov senzačně ztratí minimálně bod. Dělení bodů mezi obě družstva odmítl v  88. minutě Pavel Braun starší, který poslal hosty do vedení 3:4. Domácí nedovedli vyrovnat a tak hosté slavili senzační vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Dnešní zápas jsme začali přesně podle toho, jak jsme si řekli. Drželi jsme míč, kombinovali, roztahovali hru do křídel, hráli zodpovědně dozadu. Záhy jsme z této poctivé hry vytěžili vedení. Po 20 minutách jsme ovšem přestali hrát naší hru, přestali jsme běhat, tahali jsme míče a dovolili hostující záloze dostat svůj tým do hry. Pak jsme si navíc nechali dát gól. Po návratu ze šaten jsme začali stejně dobře jako na začátku a dostali se do vedení 3:1. Měli jsme ještě možnost z několika přečíslení výsledek navýšit a uklidnit se. Všechny situace jsme ale řešili sbrkle, špatně, bez efektu. Bohužel jsme pak nepochopitelně podlehli dojmu, že je konec a zápas se dohraje sám. Úplně jsme ustoupili ze svojí hry, přestali běhat, neudrželi jsme míč, naivně bránili, byli nedůrazní a nechali hrát soupeře. Od té chvíle bylo všechno špatně, navíc zápas nevyšel ani Honzovi, který byl dosud oporou. Když jsme mu nedokázali pomoc hrou v poli, hosté svým buldočím zápalem dokázali zápas otočit ve svůj prospěch a sebrat nám všechny body. Takové zápasy občas přijdou, nestala se tragédie, je potřeba se z něj poučit a příště zase hrát tak, aby se na to dalo koukat. A vzít si třeba i příklad z nasazení zálužských kluků v letech, kteří mohou být příkladem toho, jak se hraje o body.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Bylo to derby, které jsem brali tak, že to byl úžasný zážitek. Hrál se krásný fotbal. Po zaváhání jejich gólmana a snížení se to nějak zlomilo a nakonec jsme zvítězili. Hrál se krásný fotbal se slušnou diváckou kulisou. Navíc to byl duel otce se synem, z něhož vyšel otec (Pavel Braun) vítězně.

Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - P. Braun [-] , A. Kavka [-] , L. Peprný [-] , L. Terber [-] , L. Vebr [-] - V. Bednář [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , V. Zahoř [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 88. P. Braun .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pašek Milan - DRDA Josef (N), RANOLIČIČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.