Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:4
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zdemyslice těsně porazily Lukavici


Branky


13. T. Šilhánek (p.) , 30. O. Rous , 59. I. Průcha , 67. A. Polívka , 82. P. Česal - 2. M. Kastner , 40. Z. Pecka , 47. P. Bělonož , 70. L. Vajai
0

Utkání do kterého domácí vstupovali jako favorit neprobíhalo tak jednoznačně, jak by se mohlo zdát. Diváky bavil fotbal, kde mohli vidět hodně branek a k radosti domácích vstřelili právě oni o jednu branku více než soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Lepší vstupo do zápasu měli hosté. Ve 2. minutě uklidil balón k tyči Marek Kastner. Ve 13. minutě bylo vyrovnáno po pokutovém kopu, který za domácí proměnil Tomáš Šilhánek. Obrat zápasu jsme mohli vidět ve 30. minutě, kdy se trefil domácí Ondřej Rous, ale díky nedůslednosti domácích v obraně hosté díky Zdeňku Peckovi ve 40. minutě vyrovnali. Poločas skončil smírně 2:2.

Těsné vítězství domácích

Hosté měli do poločasu opět lepší vstup. Po chybě domácího gólmana Ondřeje Kropíka se hosté ujali vedení. Střelcem byl Petr Bělonož v 47. minutě. Proti tomuto stavu byl domácí stoper Ivo Průcha, který v 59. minutě vyrovnal na 3:3. Domácí poté již porduhé otáčeli stav. V 67. minutě se prosadil domácí kapitán Aleš Polívka, který nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Hosté se nezalekli a znovu vyrovnali. V 70. minutě se trefil Ladislav Vajai po chybě domácího gólmana. K vítězství domácí nasměroval v 82. minutě Petr Česal, který poslal domácí do vedení 4:3. Před koncem zápasu si napravil reputaci domácí Ondřej Kropík, který vyrazil střelu hostí z bezprostřední blízkosti a tím zachránil vedení Zdemyslic. Stav utkání se již nezměnil a domácí urvali 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Po mém dnešním hodně špatném výkonu, chci poděkovat klukům, kteří dokázali vstřelit o jeden gól víc než soupeř.


Sestavy


TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - J. Fiala [-] , I. Průcha [-] , M. Šamšula [-] - O. Rous [-] , M. Kysela [-] (79. V. Hejl [-] ) , T. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] - P. Česal [-] , J. Kotora [-] (90. J. Láska [-] )

TJ Sokol Dolní Lukavice
P. Dvořák [-] - J. Kroupa [-] , D. Bešta [-] , J. Tůša [-] , R. Kokoška [-] (46. M. Myslivec [-] ) - M. Kastner [-] , L. Vajai [-] , P. Bělonož [-] , D. Ščíslák [-] - Z. Pecka [-] , J. Zahradník [-] -

ŽK: 77. J. Fiala , 83. J. Kotora , 86. A. Polívka - 61. D. Ščíslák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 103. Rozhodčí: Ruda Daniel - ŠUSTR Ladislav (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.