0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola padl domácí Chotěšov


Branky


0

Souboj o půlmistra zvládli hostující Zdemyslice na výbornou a díky tomuto vítězství přezimují na první přičce s náskokem jednoho bodu. Domácí Chotěšov zimuje na 3. příčce se ztrátou 5 bodů na lídra ze Zdemyslic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka hostů

Hosté začali aktivněji a už v 9. minutě šli do vedení zásluhou pěkné akce Jindřicha Kotory. Chotěšov však měl hned poté dvě šance utkání vyrovnat a otočit, nicméně hostující gólman Ondřej Kropík vytáhl výborné dva zákroky. Domácí jakoby hledali recept na výborně fungující defenzivu Zdemyslic. Z brejků se postupně do šancí dostávali hosté a po nepřesných zakončení se šlo do kabin za stavu 0:1 z pohledu Chotěšova.

Pojistka

V druhé půli byl obrázek hry stejný, domácí kombinovali a hosté trestali zásluhou druhého gólu Jindřicha Kotory v 63. minutě. Zápas nabídl také mnoho žlutých karet, kterých se pan rozhodčí Ladislav Langmajer nebál. Utkání skončilo 0:2 a Zdemyslice měly důvod k oslavám jejich neočekávaného úspěchu.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: V posledním zápasu podzimu k nám zavítal leader tabulky. Od začátku bylo vidět, že přijel s mouriňovskou taktikou zaparkovaného autobusu. Soustředil se na obranu a čekal na příležitosti. Je potřeba zdůraznit, že i když zápas byl tvrdý, byl vedený v duchu fair play a nikdo se nesnížil k nějakým záludnostem. Celý zápas jsme se snažili dobývat území hostů, několikrát se nám podařilo obranu překonat, ale ani samostatné úniky jsme tentokrát nedokázali proměnit. Navíc jsme soupeři nabídli 2 góly po našich velkých chybách a zápas dopadl lépe pro soupeře. Na naší straně je vidět, že už se díky změně času a brzké tmě více než měsíc netrénuje, chyběla nám rychlost, jistota na míči, nebyli jsme důrazní, místy náš fotbal působil trochu alibisticky. Nicméně jsme se večer na dokopné (tady jsme naopak tah na branku prokázali v míře vrchovaté) shodli, že je to pro nás motivace do další práce a už teď se těšíme na zimní přípravu a další zápasy. Závěrem bych rád poděkoval všech stabilním hráčům, i těm, kteří nám v průběhu sezóny pomohli. Velký dík patří též p.Josefu Drdovi za zastávání pozice asistenta rozhodčího a Pavlovi Eretovi, stabilnímu hlavnímu pořadateli při domácích zápasech. Díky.

TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Jeli jsme do Chotěšova s úmyslem zahrát si a užít si fotbal, který si myslím, že fanoušky bavil. Ani ve snu by nás před začátkem soutěže nenapadlo, že po 13- ti odehraných kolech ztratíme pouhé 3 body. Tímto chci klukům moc poděkovat a doufám, že to na jaře bude taktéž.



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - L. Calta [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - M. Vítek [-] (67. M. Brabec [-] ) , S. Durkoš [-] , P. Braun [-] , A. Kavka [-] - V. Bednář [-] , L. Vebr [-]

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - I. Průcha [-] , M. Šamšula [-] , O. Rous [-] , J. Láska [-] - M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] , T. Lang [-] - P. Česal [-] (87. J. Fiala [-] ) , J. Kotora [-] (75. J. Kroc [-] ) -

ŽK: 73. V. Bednář - 6. J. Kotora , 34. J. Láska , 41. A. Polívka , 73. O. Kropík , 82. J. Kroc .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - SZIKSZAY Ladislav, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.