Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po infarktovém závěru vítězí Lukavice po penaltách


Branky


0

V Dolní Lukavici se hrál napínavý zápas s infarktovým koncem, který musel potěšit každého příznivce fotbalu. Zcela zaslouženě se rozhodovalo až v penaltovém rozstřelu, kde byli úspěšnější domácí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat hostů

Vstup do zápasu hostům rozhodně nevyšel. Po zbytečné chybě se domácí už v 1. minutě ujali vedení. Odražený míč, který přeskočil nohu hostujícímu obránci, využil domácí Marek Kastner. V 17. minutě se po rohovém kopu povedlo hostům vyrovnat. Odražený míč zúžitkoval v malém vápně Martin Šesták a bylo vyrovnáno 1:1. V 30. minutě obdržel zpětnou přihráku na penaltu Marcel Krejčí a zařídil obrat hostů. Domácí přeci jen vyrovnali. Ve 40. minutě postupoval domácí Marek Kastner sám na gólmana a s přehledem vyrovnal na 2:2. Poločas tudíž skončil nerozhodně.

Dramatický konec

 Druhý poločas již tolik branek nenabídl. Hrál se vyrovnaný fotbal bez zbytečných hrubostí.  Další branka padla až v 87. minutě. Centrovaný balón za záda domácího gólmana Václava Baumruka hlavou usměrnil Pavel Roj. Hosté se už těšili ze zisku tří bodů, ale domácí jejich radost zchladili. V samotném závěru nastaveného času se dovedli prosadit. Po rohovém kopu domácí nejdřive nastřelili tyč. Další jejich pokus mířil do břevna a až třetí střela skončila v brance. Jejím autorem byl Daniel Ščislák. Zápas mířil k penaltám.

Domácí vítězí

 V penaltách byli o něco úspěšnější domácí. Zvítězili 5:4 a nakonec mohli slavit zisk dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí B
Marcel Krejčí: Začali jsme špatně v úvodu, kdy jsme chybovali a pustili domácí do vedení. Dokázali jsme otočit a po jejich vyrovnání se i znovu ujmout vedení. Bohužel pro nás se domácím v poslední vteřině nastavení povedlo vyrovnat, kdy jsme dostali poměrně smolný gól. Penalt jsou o náhodě a ta na naší straně nakonec nebyla.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - J. Kroupa [-] , D. Bešta [-] , J. Tůša [-] (58. P. Bělonož [-] ) , R. Kokoška [-] , M. Myslivec [-] - M. Kastner [-] , L. Vajai [-] , D. Ščíslák [-] - R. Hajšman [-] (66. Z. Pecka [-] ) - R. Tolar [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - M. Šesták [-] , P. Roj [-] , J. Pelc [-] (74. V. Janoušek [-] ) , J. Louda [-] , Š. Kuneš [-] , M. Krejčí [-] , O. Bláha [-] , M. Valenta [-] , V. Homolka [-] , R. Bořík [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Velíšek Jiří - VRBA Radek (N), PRANTNER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.