Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se radoval zase Chotěšov, který opět neztratil ani bod!


Branky


0

Nejočekávanější utkání dvanáctého kola byl zápas mezi Předenicemi a Chotěšovem. Do Předenic dorazil vedoucí tým tabulky Chotěšov a třetí Předenice se chystaly, že budou prvním týmem, který neporazitelný Chotěšov přehraje a sebere jim jejich neporazitelnost.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal podle očekávání ve vysokém tempu

Od první minuty bylo vidět, že se střetnuly týmy ze špice tabulky. Třetí Předenice na svém hřišti přivítaly první tým tabulky TJ Chotěšov. Hosté přijeli prodloužit svoji neporazitelnost a od první minuty aktivně napadali domácí Předenice, ty se však na hostující tým dobře připravily a od první minuty mohlo padesát diváku sledovat vyrovnané utkání s mnoha šancemi na obou stranách. V 10. minutě se do první vážnější šance dostali hosté, když nejvýše vyskočil Tomáš Vacek a hlavou orazítkoval břevno domácí brány. Tempo neuvadalo a šance přibývaly, několik šancí hostů pochytal dobře připravený gólman domácích Marek Šatra. Vyrovnaný poločas gól nepřinesl a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Bojovná první půle, která se hrála ve vysokém tempu, slibovala dobrou podívanou do druhé poloviny utkání.

Druhá půle přinesla hned pět gólů

Druhá půle byla na góly hodně vydařená. Gólovou smršť odstartoval domácí Marcel Myška, když se dostal k odraženému míči a po biliardu ve vápně prostřelil vše, co mu stálo v cestě 1:0. Netrvalo ani 5 minut a hosté srovnali na 1:1, když po krásné přihrávce Eduarda Molka, vstřelil gól Josef Schamberger. Po srovnání skóre se hra mírně uklidnila. To ale nevydrželo dlouho a střelecké hody pokračovaly.  Tentokráte se vedení ujali hosté zásluhou Davida Kubíka 1:2. Ten se po několika minutách objevil sám před prázdnou bránou, ale další gól se mu dát nepodařilo. Po krásné akce hostů se měnilo skóre znovu, když se trefil Josef Schamberger 1:3. O dvě minuty se ke slovu přihlásili domácí, když se prosadil Martin Bruml po krásné nahrávce Pavla Kvídery a bylo to 2:3. Který se postaral o krásnou a napínavou koncovku zápasu. Domácí tak sevřeli Chotěšov a snažili se o vyrovnání. Hosté však konec zápasu ubránili a vezou si tak cenné tři body z Předenic. Po krásném a napínavém zápase by spíše seděla remíza, ale hosté byli šťastnější a prodlužují svou sérii neporazitelnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: "Přijel k nám kvalitní tým, který ještě neprohrál a čekali jsme hodně těžké utkání, ale doufali jsme a věřili jsme tomu, že dokážeme Chotěšov porazit. Bohužel po našich chybách Chotěšov využil svoje protiútoky."

TJ Chotěšov
Radek Kubíček, trenér: „Pro diváka hezký zápas, který jsme zvládli. Klukům můžu jenom poděkovat za bojovný výkon. Dalším kolem jsme se přiblížili k našemu vytouženému cíli.“



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] (75. T. Pech [-] ) , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] - T. Kadlec [-] , V. Frank [-] , M. Myška [-] , P. Kvídera [-] (81. J. Mašek [-] ) - J. Majer [-] (67. J. Mašek [-] ) , M. Bruml [-] -

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - A. Štökl [-] (82. P. Braun [-] ) , T. Vacek [-] , P. Eret [-] (85. O. Pešta [-] ) , L. Terber [-] - J. Jindřich [-] (95. P. Milička [-] ) , P. Znášik [-] (90. D. Grössl [-] ) , L. Peprný [-] - J. Schamberger [-] , E. Molek [-] , D. Kubík [-] (75. N. Vávrovec [-] ) -

ŽK: 70. J. Mašek , 89. M. Myška - 68. E. Molek , 70. M. Rada .
Hráči zápasu: M. Šatra - J. Schamberger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.