2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěstí přálo Valtířovu


Branky


0

Ve 13. kole Okresního přeboru se utkaly týmy TJ Povrly a TJ Spartak Valtířov. Hosté přijeli odpočatí a plni sil, v minulém kole měli volno. To domácí tým si chtěl napravit reputaci po vysoké porážce z minulého týdne....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povrly ve vedení

První půle začala zostra, ve třetí minutě poprvé vytáhl rozhodčí z kapsy žlutou kartu a ukázal ji Daliboru Šumpíkovi, o sedm minut později - tedy v desáté minutě utkání žlutou obdržel také David Šumpík. Ve dvacátésedmé minutě pak přibyla žlutá karta i v řadách domácího týmu a to pro Martina Sochora. Skóre jako první otevřeli ve dvacátédeváté minutě hosté, míč do brány poslal Petr Dvořák - 0:1. Jejich radost však netrvala dlouho pouhé dvě minuty stačili domácím ke vstřelení vyrovnávací branky, ve třicátéprvní minutě se za záda gólmana Slámy trefil Pavel Langáš - 1:1. Ve třicátépáté minutě získali domácí vedení, gólem Martina Sochora - 2:1. V posledních deseti minutách první půle nepadla další branka a po jejím skončení se do kabin šlo lehčeji domácím. 

Zvrat v posledních minutách

Průběh druhé půle byl o poznání klidnější, žluté karty padly pouze dvě, obě v osmdesáté minutě a to pro domácího Tomáše Šmejkala a hostujícího Michala Berjaka. Domácí se snažili udržet své vedení a to se jim dařilo až do osmdesátéosmé minuty, kdy míč do sítě poslal David Hodík, který tak v  posledních minutách druhé půle vyrovnal - 2:2. Domácím se již nepovedlo odpovědět brankou a o utkání se rozhodovalo při penaltách. 

 

Valtířovští měli pevnější nervy

Utkání díky hostujícímu Davidu Hodíkovi, který zajistil svému týmu v 88.minutě minimálně bod, dospělo do penaltového rozstřelu.V něm měli nakonec pevnější nervy hostující hráči, když dokázali proměnit čtyři pokutové kopy, oproti domácím, kteří třikrát selhali a proměnili pouze dva. Valtířov tak byl nakonec šťastnejším mužstvem a získal do tabulky dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Povrly
Karel Jozífek: "Dnes jsme byli zřejmě lepším mužstvem a výjimečně jsme si zasloužili vyhrát. Bohužel nedáváme góly. Hosté vyrovnali dvě minuty před koncem a v penaltách byli šťastnější."




Sestavy


TJ Povrly
D. Dušovský [-] - T. Šmejkal [-] - Z. Škoda [-] - - M. Sochor [-] , M. Smoleňák [-] , P. Langáš [-] , J. Coubal [-] , M. Csontoš [-] , J. Fojtík [-] , M. Dufek [-] , L. Smoleňak [-]

TJ Spartak Valtířov
V. Sláma [-] - A. Hovorka [-] , V. Tuzar [-] , D. Šumpík [-] , D. Patyk [-] , D. Šumpík [-] , M. Kokoška [-] , V. Jackel [-] , M. Berjak [-] , J. Sůva [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 27. M. Sochor , 80. T. Šmejkal - 3. D. Šumpík , 10. D. Šumpík , 80. M. Berjak .
Místo: Povrly. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sůra Jindřich - PACÍK Miroslav, KALINA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.