3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra pro Peruc


Branky


0

Místní derby ovládli fotbalisté Peruce. V prvním poločase branka nepadla, ale ve druhém domácí ukázali svoji sílu a svého soka z nedalekého Slavětína porazili třemi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra branku nepřinesla

Místní derby začalo opatrným fotbalem, kde šancí bylo poskromnu.  Peruc hrála první poločas aktivněji a hosty téměř k ničemu nepustila. Mimo jediné akce, kdy slavětínští dali branku, která však nebyla pro ofsajd uznána. Pár šancí se pak objevilo na obou stranách, ale vždy chyběla ke vstřelení branky přesná finální přihrávka.

Branky padaly jen do slavětínské sítě

Druhý poločas byla opět aktivnější Peruc, a přišly i brankové šance. Faul těsně před šestnáctkou v 55. minutě potrestal Lukáš Linhart nádhernou trefou do šibenice. V 62. minutě po pěkné kombinaci u postranní čáry přišel přesný centr opět na Lukáše Linharta, který hlavou přesně zacílil. Za čtyři minuty si na dlouhý výkop brankáře Josefa Košína naběhl Milan Čížek a svoje sólo zakončil střelou mezi nohy vyběhnutého gólmana hostí Aleše Nipauera. Tato situace slavětínské nadzvedla, jelikož branka padla po několikametrovém ofsajdu, který pomezní rozhodčí pustil. Konec zápasu peručtí hráči vypustili a do šancí se začali dostávat hosté. Z převahy však nic nevytěžili, mimo jediné nebezpečné střely k tyči, kterou domácí brankář Josef Košín bravurně chytil.



Ohlasy k zápasu


FK Peruc
Jaroslav Dlouhý (asistent trenéra FK Peruc): Musím všem hráčům poděkovat za bojovnost a konečně také za proměněné šance.

SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): V prvním poločase jsme byli mírně lepším týmem a po poločase, který jsme hráli do kopce, jsme si mysleli, že bychom mohli zápas zvládnout. Rozhodla však standardní situace, na kterou jsme nedokázali odpovědět a po třetím gólu, po jasném ofsajdu, to už byla z naší strany spíše křeč.



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] , M. Košín [-] , M. Máša [-] - M. Majer [-] , J. Minařík [-] , L. Linhart [-] - M. Nechanický [-] (46. K. Vajc [-] ) , M. Čížek [-] (85. J. Wágner [-] ) - M. Kratina [-] , P. Tůma [-]

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - J. Nágl [-] , K. Ondrášek [-] - M. Holub [-] , M. Mogyorodi [-] , V. Roháč [-] , L. Menhart [-] , J. Albrecht [-] (46. S. Mikula [-] ) , P. Nagy [-] - J. Malát [-] - J. Veselý [-]

ŽK: 70. M. Čížek - 65. J. Nágl , 68. K. Ondrášek , 80. P. Nagy .
Hráči zápasu: M. Košín , M. Kratina , L. Linhart - V. Roháč .
Místo: Peruc. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šnídl David - JETENSKÝ Josef, KOŠÍN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.