Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavětínu se stále nedaří


Branky


0

Slavětínským se stále nedaří. Na svém hřišti přivítali přijatelného soupeře z Výškova, se kterým se daly získat nějaké body, ale  bohužel neproměnili vyložené šance a výškovští toho využili k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš-dostaneš

Opakovaný scénář domácích v této sezóně, nedáš-dostaneš. V desáté minutě mohlo být o zápase rozhodnuto, když slavětínští začali velkým tlakem, měli minimálně tři jasné šance, ale gól nedali. Naopak hosté z Výškova dali branky po dvou brejcích, které proměnili  Ondřej Čvančara a Petr Walz. Domácí však ještě do poločasu stihli snížit Lukášem Menhartem a bylo zaděláno na drama.

Rozhodlo neproměnění tutovek

Ve druhém poločase se domácí tlačili dopředu, měli i několik tutových šancí, ale opět nedokázali trefit ani prázdnou branku. Hosté spoléhali na svoje brejky a jeden se jim podařilo proměnit. Úspěšným střelcem byl opět Ondřej Čvančara. Slavětín se tak po další domácí prohře neodpoutal z poslední příčky tabulky.

 





Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
K.Ondrášek (jednatel SK Slavětín): Pokud neproměníme svoje šance a nedostaneme se do vedení ihned v úvodu utkání, tak na nás spadne deka a přestane se dařit. Chování některých domácích fanoušků je ostudné.




Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - J. Nágl [-] , K. Ondrášek [-] , B. Davídek [-] - L. Menhart [-] , D. Vlasák [-] , S. Mikula [-] , J. Albrecht [-] (37. P. Nagy [-] ) , V. Roháč [-] (46. M. Mogyorodi [-] ) - J. Veselý [-] , M. Zeman [-] (60. T. Hamáček [-] )

FK Výškov
M. Vápeník [-] - P. Šnajdr [-] , Z. Svoboda [-] , M. Kadrnožka [-] - D. Rainet [-] , J. Walz [-] - T. Jaroš [-] , P. Walz [-] - M. Pokoš [-] (88. L. Feix [-] ) , O. Čvančara [-] , R. Ihln [-]

ŽK: 24. M. Zeman .
Místo: Slavětín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - ŠEBETKA Jan, ZELENKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.