Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatenští "rytíři" dobili černčickou tvrz


Branky


0

Po nevydařeném domácím utkání s Krásným Dvorem vyjeli blatenští na hřiště nebezpečných Černčic s cílem dokázat, že tato prohra byla jen dílem náhody. To se jim neskutečně povedlo. V prvním poločase dokázali dát domácím čtyři branky a bylo rozhodnuto o výsledku. Z Černčic si tak odvezli cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černčice bez šance

Domácí byli absolutně zaskočeni aktivitou hostí, kteří se snadno propracovávali do brankových příležitostí. První branku blatenských vstřelil v 17. minutě Tomáš Čížek a za šest minut přidal další Libor Žebrakovský. Hosté dokázali i nadále trestat chyby domácích. Za další šestiminutovku to bylo už 0:3, kdy se opět trefil Tomáš Čížek. Brankový účet poločasu završil ve 34. minutě Miroslav Krajňák. Blatno nepustilo v prvním poločase ani jednou domácí do šance a bylo jasným pánem na hřišti.

 

Vlastenec na věci nic nezměnil

Druhý poločas byl zahájen náporem domácích, na což se hosté připravili, pečlivě bránili a byli stále nebezpeční dopředu, i když už to nebyla taková smršť jako v prvním poločase. Brankáře hostí dokázal překonat jen vlastním gólem kanonýr soutěže Josef Kohout, kterému bylo evidentně líto, že neskóroval do druhé, správné branky. Až v 90. minutě černčičtí zaznamenali regulérní branku, což na výhru hostů nemělo vliv.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí mužstva TJ Blatno): Výborný výkon mých svěřenců v prvním poločase jsme korunovali 4 brankami. Domácí jsme prakticky nepustili do ničeho. Byl to pro nás nadstandardní výkon v tomto poločase. Druhou půli jsme očekávali tlak domácích, který také přišel, ovšem byl pouze platonický. Černčičtí si nevytvořili dost šancí, aby se zápasem mohli ještě něco udělat. Nám to tentokrát fungovalo jak dopředu, tak dozadu, což se nám v sezoně mockrát nepovedlo. Doufejme, že tomu tak bude i nadále a my najdeme motivaci i do zápasů s relativně slabšími soupeři.



Sestavy


SK Černčice
M. Bartoš [-] - R. Škuthan [-] , D. Vacek [-] - J. Seifert [-] , Z. Šus [-] , T. Richter [-] (64. P. Laurich [-] ) - L. Chlouba [-] , P. Vild [-] , T. Hlinka [-] - P. Uldrich [-] , D. Laurich [-]

TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - P. Loukota [-] , R. Worzischek [-] , M. Adámek [-] , J. Kohel [-] - P. Trenčan [-] (76. B. Lukáč [-] ) , T. Čížek [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Krajňák [-] , M. Malecký [-] - J. Kohout [-] -

Hráči zápasu: L. Žebrakovský , T. Čížek .
Místo: Černčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Evžen - BLÁHA Svatopluk, HRNČÍŘ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.