Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 12:00

11.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutecká desítka


Branky


7. J. Zajko , 14. M. Klíč , 30. J. Kukla , 41. M. Klíč , 51. J. Kukla , 55. J. Kukla , 63. J. Zimola , 76. J. Baierl , 85. J. Hess , 88. J. Hess - 39. B. Brenkáč , 45. V. Roháč , 57. J. Veselý
0

Vroutecké béčko dokázalo, že umí hrát fotbal. Ze svého hřiště si domácí udělali střelnici a "vystřílenou desítku" si odvezl předposlední tým tabulky ze Slavětína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vroutecké posily zabraly

Domácí neponechali nic náhodě a na zápas s předposledním Slavětínem se posílili o hráče áčka. Od prvních minut udávali tempo, které vedlo ke vstřeleným brankám. Už v 7. minutě se trefil obránce Jakub Zajko a další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Ve 14. a  41. minutě přidal další body Michal Klíč a ve 30. minutě dal svoji první branku v zápase domácí kanonýr Jan Kukla. Hostům se podařilo na konci poločasu dvakrát skórovat a zkorigovat tak stav na 4:2.  

"Střelecká příprava" pokračovala i ve druhém poločase

Domácí ve druhém poločase pokračovali v parádní jízdě, kdy branky padaly jak na běžícím pásu. Do 55. minuty stihl dát už zmiňovaný domácí útočník Jan Kukla dvě branky a završil tak svůj hattrick. V 65. minutě byl tento hráč vystřídán dalším borcem, Jiřím Hessem, který kvůli jiným sportovním aktivitám toho v této sezóně zatím moc neodehrál. Než přišly jeho závěrečné brankové chvilky mezi 85. a 88 minutou, tak další branky přidali Jan Klasna a Josef Baierl. Vroutečtí tak dali zapomenout „dece,“ která na ně na podzim dolehla, a deklasovali slavětínské desítkou.



Ohlasy k zápasu



SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): Domácí neponechali nic náhodě a dobře se posílili. My jsme naopak měli problémy se sejít a k utkání jsme dorazili pouze v okleštěné sestavě jedenácti hráčů.



Sestavy


FK Vroutek B
P. Bezděk [-] - J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , L. Koliha [-] (76. M. Balák [-] ) , J. Zimola [-] , J. Kukla [-] (65. J. Hess [-] ) , M. Klíč [-] (60. M. Hlaváč [-] ) , J. Zajko [-] , J. Balák [-] (46. M. Salač [-] ) , L. Jůna [-] (46. V. Junk [-] ) , M. Junk [-]

SK Slavětín
A. Nipauer [-] - K. Ondrášek [-] - M. Mogyorodi [-] , P. Nagy [-] , L. Menhart [-] - J. Veselý [-] - M. Háda [-] , Z. Toman [-] , B. Brenkáč [-] , J. Neuman [-] , V. Roháč [-]

Hráči zápasu: J. Zajko , J. Kukla , M. Klíč , J. Hess .
Místo: Vroutek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Podroužek Luboš - VLASÁK Petr, BENEDIKT Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.