5:1
(2:1)
22. L. Seman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželičtí na Blažim nestačili


Branky


36. P. Suvák , 40. P. Suvák , 67. D. Onuščák , 75. D. Rulf , 87. P. Suvák - 22. L. Seman
0

Žíželičtí začali v Blažimi dobře. Vstřelili první gól zápasu, ale po sporném verdiktu rozhodčího domácí dvěma brankami otočili vývoj utkání, který ve druhé půli potvrdili dalšími třemi zásahy. V utkání se zaskvěl hattrickem domácí útočník Pavel Suvák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporný verdikt pomohl domácím

Na hřišti favorita z Blažimi měli v první půlhodině zápasu více ze hry hosté ze Žíželic. Ze své převahy si dokázali vytvořit několik slibných brankových příležitostí, ale ke své škodě se jim podařilo využít pouze jedinou. A to ve 22. minutě, kdy po výborném presinku Michala Panského a jeho následné pohotové přihrávce dostal žíželické do zaslouženého vedení agilní Ladislav Seman. O pět minut nato došlo v pokutovém území domácích k velice sporné situaci. Byl to totiž opět Michal Panský, který se prodíral osamocen před brankáře domácích a byl zezadu atakován posledním bránícím obráncem blažimských. Po hvizdu rozhodčího však (nejen) ke svému úžasu zhlédl z jeho rukou žlutou kartu za údajné nafilmování pádu. A stav zápasu se měnil na opačné straně. Domácí převzali v závěrečné čtvrthodině iniciativu, podnikali nebezpečné protiútoky zejména po své levé straně a ještě do přestávky stihli skóre po akcích jako přes kopírák otočit ve svůj prospěch. Ve 36. a 40. minutě zatáhl míč podél postranní čáry do šestnáctky útočník Blažimi David Hosnedl a přes obránce hostí, kteří si s ním nedokázali poradit, dokázal skvěle nacentrovat na svého spoluhráče Pavla Suváka, pro kterého již nebyl problém opakovaně trefit odkrytou část branky soupeře.

Závěrečná "pohodovka"pro blažimské

Po změně stran se pokusili žíželičtí srovnat s domácími krok, ale vyloženou brankovou příležitost si již na rozdíl od úvodní třicetiminutovky zápasu vytvořit nedokázali. Blažimští podnikali nebezpečné protiútoky do stále otevřenější obrany hostí. Ten z 64. minuty, kdy postupovali po neúspěšném pokusu o vystavení soupeře do ofsajdu dva osamocení hráči na gólmana Žíželic Tomáše Večeřeho, který o přestávce vystřídal svého kolegu na brankářském postu, ještě trestuhodně nevyužili. Když však v 67. minutě ztratil po hrubé chybě u postranní čáry v souboji o míč s Dominikem Onuščákem pravý bek Roman Bašus, prvně jmenovaný zvyšoval na dvougólový rozdíl. V 75. minutě se zjevil na hranici trestného území zcela nekrytý Daniel Rulf a prostřelil brankáře Žíželic. Deset minut před koncem mohl alespoň kosmeticky stav zápasu upravit nejlepší hráč hostí Pavel Zuščík. Jeho střelu však zastavila pouze tyč. A tak poslední branku podzimu obstaral v 88. minutě kanonýr domácích Pavel Suvák. Poté, co ztratil v souboji o míč na polovině hřiště Jan Blacha, zakončil bez sebemenších problémů útok do rozhozené obrany svým třetím zásahem v zápase.



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, administrátor TJ Žíželice: O výsledku zápasu, který pro nás vyzněl snad až příliš krutě, rozhodlo několik aspektů. V první řadě neproměňování vyložených šancí v úvodní půlhodině prvního poločasu, kdy se nám podařilo ze čtyř využít pouze jedinou. Naopak domácí nás v závěru první části hry v tomto ohledu dokonale předčili. Neodpustím si však konstatovat, že nás za stavu 0:1 výrazně poškodil rozhodčí Václav Šebek, když za zákrok domácího obránce, který jako poslední instance v pokutovém území evidentně stáhl k zemi unikajícího kapitána našeho týmu Michala Panského, nenařídil trest, který měl logicky dle výkladu pravidel následovat – červená karta za zabránění soupeři ve vyložené příležitosti a pokutový kop v náš prospěch. Zápas se poté mohl odvíjet zcela jinak. Tímto však nechci nijak snižovat zasloužené vítězství soupeře. Zejména ve druhé části hry byl totiž ve všem lepší.



Sestavy


FK Blažim
M. Zajíc [-] - D. Hosnedl [-] , M. Guláš [-] (62. L. Kobylák [-] ) , P. Suvák [-] , A. Fišer [-] (31. L. Čábelka [-] ) , V. Hegenbart [-] , D. Onuščák [-] , O. Kobylák [-] (75. M. Janata [-] ) , P. Žďánský [-] , K. Lenkvík [-] , D. Rulf [-]

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] (46. T. Večeře [-] ) - M. Oppel [-] , L. Drchal [-] , F. Elias [-] , R. Bašus [-] - P. Zuščík [-] , J. Švejda [-] (75. F. Berka [-] ) , J. Blacha [-] , J. Kinzel [-] - M. Panský [-] , L. Seman [-] (68. T. Miško [-] ) -

ŽK: 26. A. Fišer , 68. L. Čábelka - 36. M. Panský , 70. T. Miško , 86. F. Elias .
Hráči zápasu: D. Hosnedl , P. Suvák - P. Zuščík .
Místo: Blažim. Počet diváků: 14. Rozhodčí: Šebek Václav - BARTKO Pavel (N), ŠRAMOTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.