Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavětínská závěrečná exhibice


Branky


0

Slavětínší bojovali s celkem Panenského Týnce o poslední místo v tabulce. Po první poločase vedli, ale soupeř záhy vývoj utkání otočil. Domácí to ale nevzdali a konec zápasu proměnili v exhibici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva pro domácí

První poločas utkání byl ještě vyrovnaný, nikdo si nevytvořil výrazný tlak, který by vedl k úspěšnému zakončení. Výjimkou byla 24. minuta, kdy domácí útočník Jakub Veselý otevřel brankový účet utkání.

Marná snaha hostí

V druhém poločase se povedlo hostům během několika minut otočit výsledek. V rozmezí mezi 48. - 53. Minutou byly vstřeleny dvě branky Vladimírem Pecinkou a Petrem Mazanem. Pro domácí to nevypadlo dobře. Zdálo se, že nezvládnou ani bitvu o poslední místo v tabulce. Domácí však od 68. minuty zabrali a během dalších pěti minut dokázali vstřelit tři branky. V 75. minutě však hosté z Panenského Týnce dali kontaktní gól na 4:3 a vypadalo to na dramatický závěr. Ten však domácí nepřipustili a v závěrečných minutách předvedli hostům exhibici v podobě dalších tří branek. Domácí tak zvládli souboj o poslední místo výsledkem 7:3, ale jaro pro ně určitě nebude jednoduché.



Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
Karel Ondrášek (trenér SK Slavětín): Důležitý zápas jsme nakonec výsledkově zvládli. Dali jsme sedm gólů, ale pořád děláme v obraně hrubé chyby. Bodově jsme se dotáhli vroutecké, ale na jaře budeme bojovat o záchranu v soutěži.




Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - - M. Mogyorodi [-] , P. Nagy [-] , L. Menhart [-] - J. Veselý [-] - M. Zeman [-] , V. Zloský [-] , J. Nágl [-] , J. Albrecht [-] (63. T. Hamáček [-] ) , J. Neuman [-] (46. K. Ondrášek [-] ) , V. Roháč [-]

TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - M. Richter [-] , Z. Gajdušek [-] , V. Ohem [-] , L. Dubný [-] - P. Mazan [-] , J. Forgač [-] , L. Kuchařík [-] , J. Chlouba [-] - - J. Mazan [-] , V. Pecinka [-] (68. J. Bauer [-] )

ŽK: 30. V. Roháč - 31. J. Forgač , 51. V. Pecinka , 70. L. Kuchařík .
Hráči zápasu: V. Roháč , J. Veselý , K. Ondrášek - P. Mazan .
Místo: Slavětín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠEBETKA Jan - HANZAL Jan, HRAZDÍRA Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.