4:3
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepovedený první poločas se stal pro šluknovské fotbalisty alfou a omegou


Branky


8. J. Ruszó (p.) , 29. J. Ruszó , 33. J. Ruszó , 80. J. Ruszó - 51. J. Vyšohlíd (p.) , 55. L. Čurgali , 86. J. Kulhavý
0

Krásnolipský útočník Jan Ruszó působil v zápase proti Šluknovu "B" jakožto hlavní popravčí a svými 4 brankami vystřílel Krásné Lípě 3 body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Ruszó nasázel zakřiknuté šluknovské rezervě v první půli 3 branky

Gólové hody odstartoval v 8. minutě Jan Ruszó, když po povedeném zaseknutí dostal od soupeře tzv. stoličku a z následného pokutového kopu se mladý útočník nemýlil. 1:0. Ten samý hráč se blýskl ve 29. minutě povedeným přímým kopem zhruba z 18 metrů a překonal tak chytajícího obránce Pavla Suka, jenž musel zkousnout absenci brankařské jedničky. 2:0. Netrvalo dlouho a po čtyrech minutách byl na světě hattrick, neboť útočník Ruszó využil přesného prodloužení od svého kolegy a po samostatném úniku prostřelil vyběhnutého Suka i napotřetí. Pár minut před koncem poločasu hosté přidali i čtvrtou branku, ale kvůli zvednutému praporku pomezního odcházela Lipová "pouze" s tříbrankovou zátěží.

Do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné hostující mužstvo

Jako vyměnění vlétli hosté do druhé poloviny. Hned v 51. minutě se jejich zvýšená aktivita projevila, jelikož po individuální akci byl ve vápně zastaven za hranicí pravidel Lukáš Mendel a zkušenému kapitánovi Vyšohlídovi nedělalo problém z penalty snížit na 3:1. Šluknovští ve zvýšeném tempu nepolevili a v 55. minutě po rohovém kopu, z něhož byla milimetrově nalezena hlava Ladislava Čurgaliho, znovu snížili a dali tak za vznik zajímavé zápletce. Zajímavý moment se udál o dvě minuty později, kdy šel sám na brankáře Jaroslav Vyšohlíd a krásnolipský kapitán David Sekyra mu vystavil bezpředmětnou stopku, za níž obdržel červenou kartu. Naštěstí pro domácí slibný přímý kop Lukáši Mendelovi hrubě nevyšel. Ačkoliv byla Krásná Lípa oslabena, bylo to právě domácí mužstvo, které se v 80. minutě prosadilo. Na chvostu skvostného brejku stál všudypřítomný Ruszó. 4:2. Po Kulhavého brance v 86. minutě mohl hostující celek ještě vyrovnat, ale Lukáši Mendelovi se podařilo v 90. minutě lobem pouze orazítkovat břevno.



Ohlasy k zápasu



SK Šluknov B
Milan Brynda (předseda oddílu Lipová): Sama mi hlava nebere, proč kluci prvních 45 minut hráli tak zakřiknutě. Druhý poločas se s tím vůbec nedává srovnávat a myslím si, že jsme si za výkon v druhé půli zasloužili nejméně bod.



Sestavy


Krásná Lípa
J. Vaněk [-] - J. Ruszó [-] , M. Pešír [-] , M. Tran [-] (61. N. Huňara [-] ) , J. Roubíček [-] , F. Holubek [-] , M. Smejkal [-] , D. Sekyra [-] , F. Alfery [-] , A. Jungmann [-] , P. Bár [-]

SK Šluknov B
P. Suk [-] - M. Jarábek [-] , L. Mendel [-] (86. T. Bosák [-] ) , J. Vyšohlíd [-] , L. Čurgali [-] , V. Fišer [-] , E. Jílek [-] (80. I. Rybář [-] ) , J. Baulovič [-] , L. Šeliga [-] , J. Kulhavý [-] , F. Dvořák [-]

ŽK: 34. M. Tran , 59. J. Ruszó , 65. J. Roubíček , 83. M. Smejkal - 58. J. Kulhavý , 60. M. Jarábek , 64. L. Mendel , 73. L. Čurgali , 75. J. Baulovič . ČK: 71. D. Sekyra .
Místo: Krásná Lípa. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŽÁR Jiří - FORRO Stanislav, JACHIMSTÁL Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.