5:1
(1:1)
45. M. Miko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném půli rozhodl Hrob čtyřmi góly


Branky


42. T. Hudský , 54. V. Tichý , 63. P. Pištora (p.) , 78. M. Kozák , 83. M. Kozák - 45. M. Miko
0

Fotbalisté TJ Černiv drželi 45 minut remízu, po změně stran ale čtyřikrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly v samotném závěru

První poločas přinesl v Hrobě vyrovnaný fotbal, diváci se fotbalového koření dočkali v samotném závěru. Ve 42. přilétl z levé strany centr do hostujícího vápna a Tomáš Hudský se nemýlil. Radost vydržela domácím dvě minuty, TJ Černiv zahrávala standardní situaci, obránce Miko míč nohou tečoval a Mareš byl bezmocný.

Hrob po změně stran začal proměnovat šance

Druhý poločas už byl v góĺové režii domácího Hrobu. V 54. minutě přišla obdobná akce, která vedla k první trefě Hudského, tentokráte zakončoval Václav Tichý. Za dalších devět minut přišel zbytečný faul hostů ve vápně a Petr Pištory se z nařízené penalty nemýlil. Skóre pak uzavřel v rozmezí pěti minut Michal Kozák. K první trefě mu navíc tak trochu pomohla chyba brankáře Spodniaka. Domácí jsou tak nadále na druhém místě, Černiv je osmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Jiří Sedláček, vedoucí TJ Hrob: "První půle byla vyrovnaná, nechali jsme si dát zbytečnou branku. Po změně stran nám to tam začalo padat a bylo z toho vysoké a zasloužené vítězství."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Výsledek vypadá hrozivě, ale podle mého názoru to je krutá porážka. Herně to nebylo tak zlé, domácí ale byli efektivnější v koncovce. My jsme dvakrát nastřelili tyč, dvakrát pak míč vykopávali domácí obránci z brankové čáry."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - J. Freiberg [-] , V. Tichý [-] , M. Vrábel [-] , O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] - P. Fencl [-] , J. Freiberg [-] , M. Kozák [-] (85. J. Hájek [-] ) - R. Jasukevič [-] (46. S. Vinš [-] ) , P. Pištora [-]

Sokol Černiv
J. Spodniak [-] - V. Cíl [-] , P. Lédl [-] , J. Lubas [-] (82. A. Klug [-] ) , M. Prágl [-] , P. Vít [-] , Z. Bouška [-] , M. Miko [-] (75. P. Vít [-] ) , T. Lédl [-] , V. Udatný [-] , J. Štros [-] (46. M. Hulala [-] )

ŽK: 40. M. Kozák , 60. S. Vinš , 69. P. Pištora - 62. V. Udatný , 66. P. Vít , 71. M. Hulala .
Místo: Hrob. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Lukáš - DUŠÍK Zbyněk, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.