Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá nehrála špatně, proti Chuderovu ale hodně chybovala


Branky


56. R. Pešata , 65. Z. Hanzl , 86. J. Beneš - 12. Z. Zvonek , 18. T. Krnáč , 46. T. Krnáč , 75. S. Vosyka
0

Zkušený tým hostí vedl na hřišti nováčka 3:0, nakonec se ale musel o výsledek docela strachovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá nabídla hostům dvě branky na zlatém podnosu

Fotbalisté Tisé šli do zápasu s Chuderovem posilněni dvěma body z Benešova. Jenže hosté se po špatném vstupu do soutěže zvedají a ve svém vzestupu chtěli pokračovat i na hřišti Spartaku. A prvních dvacet minut ukázalo, jak se asi zápas bude vyvíjet, dvě domácí chyby znamenaly dvě chuderovské trefy. Nejprve ve 12. minutě domácí obrana odhlavičkovala míč na vápno, kde se do míče opěřl Zvonek, který prostřelil Zavadila - 0:1. O šest minut později pak Tisá opět chybovala. Zpětnou přihrávku vystihl jeden z hostujících hráčů, přihrál Krnáčovi, který se nemýlil. Domácí se poté radovali z vyrovnání, k jejich nelibosti ale kuriózní vlastní gól Chuderova neplatil kvůli postavení mimo hru.

Domácí šturmovali, vyrovnání se nedočkali

Sotva se diváci po poločasové přestávce opět vrátili na svá místa, bylo to už 0:3. Po chybě domácího stopera, kterému při zpracování odskočil balón, se míč dostal ke Krnáčovi, který ve 46. minutě vyzrál na Zavadila. Domácí to ale nezabalili a v rozmezí devítí minut stáhli chuderovský náskok. V 56. minutě se střelo z dálky prosadil Pešata, na 2:3 pak v 65. minutě snižoval Hanzl, který udělal kličku do vápna a umě obstřelil brankáře. Vítr z plachet ale domácí vzala 75. minuta. Tisá chybovala při přechodu do útoku v rozehrávce, její hrubku pak potrestal Vosyka. Čtyři minuty před koncem ještě krásnou střelou do šibenice snížil střídající Jakub Beneš, ale i přes závěrečnou šanci, kdy domácím k vyrovnání chyběli centimetry a následný gól nebyl pro postavení mimo hru uzná, se tři body stěhovali do Chuderova.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Těžko se mi zápas hodnotí, herně to nebylo špatné, ale všechny góly jsme Chuderovu prakticky sami nabídli. Hosté trestali každou naší chybu. Paradoxně jsme podali daleko lepší výkon, než minule v Benešově. Ale bod nemáme ani jeden."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Prakticky celý zápas jsme tvořili hru. U domácích byl nebezpečný pouze střední záložník Hanzl. Opět jsme zahazovali šance. Defenzivní činnost je to, co nás trápí od začátku sezony."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - V. Burian [-] , J. Bláha [-] , V. Feix [-] (86. L. Rehn [-] ) , V. Kabátník [-] - R. Zíta [-] (46. J. Beneš [-] ) , Z. Hanzl [-] , J. Maška [-] , R. Pešata [-] - M. Maška [-] (59. V. Máček [-] ) , M. Povejšil [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Kratochvíl [-] , D. Žárský [-] (89. J. Dvořák [-] ) , R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] - F. Guttmann [-] , Z. Zvonek [-] (90. M. Vrbíček [-] ) , S. Vosyka [-] , M. Kubík [-] (65. M. Protschke [-] ) - T. Krnáč [-] , M. Jouza [-]

ŽK: 81. M. Povejšil - 28. T. Krnáč , 83. F. Guttmann , 89. J. Dvořák .
Místo: Tisá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.