Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlasák má v kapse další hattrick, Heřmanov je první


Branky


21. R. Majerik , 29. T. Vlasák , 41. T. Vlasák , 59. R. Rojko , 88. T. Vlasák - 31. M. Balkó , 73. L. Trux
0

Nováček z Chabařovic ve Fojtovicích nezklamal, přesto odjel s tříbrankovou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanov byl neuvěřitelně efektivní

První čtvrthodinka byla ve znamení mírné převahy a aktivity Chabařovic. Vytvořily si dvě slibné příležitosti, ale bez gólového efektu. Domácí šli do vedení v 21. minutě, když míč po střele Majerika přizvedl jeden z hostujících obránců, změnil směr a skončil v síti - 1:0. Zvýšení na 2:0 přišlo ve 29. minutě. Po akci Váni se beci Chabařovic srazili, tím vytvořili volný prostor pro Vlasáka, který zvolil jistotu dopravil míč po zemi do sítě. Domácí polevili v obraně a výsledkem bylo snížení na 2:1, kdy po opakované střele prosadil Balkó. Pět minut před přestávkou se blýsknul domácí Pospíchal dvěma výbornými zákroky. Svým druhým gólem v zápase se prezentoval Vlasák, který v 41. minutě střelou k tyči využil trestný kop a upravil poločasové skóre na 3:1.

Přesilovka paradoxně uškodila Chabařovicím

Na začátku druhého dějství se Majerikovi nevydařily dva zákroky po sobě, ale z nabídnuté šance vytěžily Chabařovice pouze nastřelenou tyč. V 52.minutě šel předčasně do sprch domácí Havlíček, když faulem zmařil vyloženou šanci hostů. O dvě minuty později musel střídat brankář domácích Pospíchal po nezaviněném zranění (natržený sval). To domácí nezlomilo, naopak v 59. minutě zvýšil šťastnou střelou kapitán Rojko na 4:1. V zápětí nemohl pokračovat ani Majerik, který si v souboji zlomil nos a přišlo další vynucené střídání. O minutu později Betyár nepropálil brankáře Krále, který dobře zmenšil střelecký úhel. Čtvrthodinu před koncem vykřesali hosté naději na dobrý výsledek po rychlé akci, která byla zakončena tvrdou střelou Truxe - 4:2. Hosté v posledních 10 minutách vrhli všechny síly do útoku a výsledkem bylo nastřelené břevno heřmanovské brány. V 88. minutě udělal definitivní tečku za konečným výsledkem Vlasák.Ten po parádní přihrávce Mataje zkompletoval druhý hattrick v řadě za sebou - 5:2. Hosté navíc přišli o vyloučeného Karla Krále, který se vyfauloval podobným způsobem jako Havlíček.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "I když jsme první půli vyhráli 3:1, nebyl to dobrý výkon. Chabařovice mají mladý a běhavý tým. Po vyloučení Havlíčka se naše hra paradoxně zvedla a my nakonec podle mého názoru zaslouženě zvítězili."

FK Slovan Chabařovice
Jiří Měchura, trenér FK Slovan Chabařovice: "Mám dojem, že takovou šanci vyhrát na půdě soupeře už nedostaneme. Hlavně v prvním poločase jsme zahodili několik jasných šancí. Vyloučení nám paradoxně uškodilo. Výsledek nás hodně mrzí, z posledních dvou zápasů chceme šest bodů."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] (54. M. Čislák [-] ) - T. Vlasák [-] , P. Líbal [-] , M. Šturm [-] , P. Havlíček [-] , Z. Čapek [-] - R. Majerik [-] (63. K. Stehlík [-] ) , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] - M. Betyár [-] - V. Váňa [-]

FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - V. Kršňák [-] (85. T. Doubek [-] ) , A. Guth [-] , R. Netolička [-] - L. Trux [-] , M. Kytka [-] , M. Veselý [-] - L. Eichler [-] (74. O. Jaslo [-] ) , K. Král [-] , M. Balkó [-] (78. P. Velek [-] ) , R. Hural [-]

ŽK: 60. T. Vlasák - 65. L. Trux , 69. M. Veselý . ČK: 52. P. Havlíček - 85. K. Král .
Místo: Heřmanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - VLK Lukáš, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.