0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderovskou mašinu nezastavil ani Unčín


Branky


0

Hosté tak vyhráli šestá zápas v řadě. Naopak nováček soutěže podruhé nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín dvacet minut vzdoroval, navíč přišel o Kukrále

Miroslav Sém, Michal Novotný, Miroslav Pokorný, Michal Jašík, Luděk Altman, Tomáš Pechmann, Josef Blažek - to je výčet všech, se kterými Unčín nemohl počítat. Domácí navíc po dvaceti minutách přišli o zraněného útočníka Kukrále (prasklý meniskus). Od té doby převzal otěže Chuderov, který šel po půl hodině do vedení. Po centru se míč šťastně odrazil ke Krnáčovi, který překonal Mikšovského.

Chuderov mohl nastřílet daleko více branek

Tlak, který se domácí snažili na Chuderov vyvinout, skončil v 51. minutě. A opět u toho byl 48-letý Theodor Krnáč. Zbytek zápasu pak hosté zahodili ještě několik dalších šancí, brankář Mikšovský měl v mnoha případech hodně štěstí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
Radek Horák, Miroslav Sém st. - trenérské duo TJ Sokol Unčín: "Bylo to odevzdané, hráči podlehli dojmu, že bez Pokorného, Séma a Novotného nemůžou nic udělat a vyhrát. Chápeme, že se dá prohrát, ale dneska to s fotbalem nemělo nic společného."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Zápas jsme odehráli pozorně, především do obrany. Domácí měli jednu šanci a jednu střelu z dálky. Po druhé brance Krnáče se zápas stal prakticky naší exhibicí."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - D. Toncar [-] , D. Sém [-] , M. Olexa [-] , K. Mach [-] (65. L. Antoš [-] ) - M. Kašík [-] , F. Frolík [-] , M. Pajer [-] , J. Soukup [-] - O. Sršeň [-] (75. S. Hendrych [-] ) , S. Kukrál [-] (20. R. Černý [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - M. Kubík [-] , R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] - J. Dvořák [-] (68. M. Protschke [-] ) , Z. Zvonek [-] , F. Guttmann [-] , D. Žárský [-] - M. Rohlík [-] , T. Krnáč [-]

ŽK: 42. D. Sém , 74. M. Kašík , 84. J. Soukup - 15. R. Moučka , 36. J. Rohlík , 38. M. Rohlík .
Hráči zápasu: S. Vosyka , F. Guttmann .
Místo: Krupka UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - BUDSKÝ Václav, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.