1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice pokračují v sérii výher


Branky


0

Možná i díky nedisciplinovanosti přišly Domoušice o body proti Ledvicím, které odehrály konečně dobré utkání na hřišti soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup Ledvice z říše snů

Po třech neúspěšných utkáních na hřištích soupeře trenéři Ledvice změnili herní systém a změna to byla pozitivní. Už v deváté vteřině utkání hned po rozehrávce se dostal míč k Novákovi, který se nádherně trefil a hosté šli do vedení 1:0. Úvodní tlak Ledvice se zvyšoval, dařilo se jim zachytávat rozehrávku domácích a v 10.minutě umístěnou střelou z přímého kopu Tomáš Vlasák přidal druhou branku - 0:2. V 17.minutě dokonal úvod jako z říše snů Aleš Zavrtal, který uklidil do branky krásně vypracovanou akci Gutsche a bylo to už 0:3. Domácí zahrozili ve 23.minutě, kdy chybu Mleje potrestal brankou na 1:3 Faltus. Od vstřelené branky domácí začali srovnávat hru, ale další gól do konce poločasu již nepadl.

Ledvice nápor zvládly

V začátku druhého poločasu se Ledvicím podařilo zachytit nástup Domoušic, ale i přesto byly většinu poločasu pod náporem. V 57.minutě podržel mužstvo brankář Kukla, který  nadvakrát likvidoval 100% šanci Faltuse. V 60.minutě si pro změnu poradil domácí brankář s prudkou střelou dnes dobře hrajícího Koláře. V 77.minutě Domoušice nastřelily břevno Kuklovi branky. Závěr utkání Ledvicím domácí ulehčili a vlastní nedisciplinovaností ho nechali dohrát v klidu po vyloučení svých dvou hráčů za protesty k hlavnímu rozhodčímu.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný, sekretář: Změna herního systému, výborný vstup do utkání a obrovská nedisciplinovanost domácích přispěli k úspěchu na hřišti soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Domoušice
K. Kousek [-] - T. Houda [-] , P. Fleischer [-] , M. Slušný [-] , M. Lokajíček [-] (75. M. Lácha [-] ) - M. Izera [-] (75. T. Zlatohlávek [-] ) , D. Urma [-] , D. Kuncl [-] , P. Bartko [-] - J. Uhlík [-] , M. Faltus [-] -

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - J. Bačkovský [-] , P. Mlej [-] , J. Baran [-] , R. Gutsch [-] - M. Novák [-] , J. Klášterka [-] , R. Kolář [-] (89. J. Hejl [-] ) , A. Zavrtal [-] , T. Vlasák [-] - Z. Opata [-]

ŽK: 12. T. Houda , 42. M. Slušný , 51. M. Faltus , 57. P. Bartko - 24. R. Kolář , 50. Z. Opata . ČK: 78. P. Bartko , 83. M. Faltus .
Místo: Domoušice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - ŽIVNŮSTKA Filip, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.