2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice se ani v Rumburku bodově neodrazily


Branky


0

Nováček I.A třídy prohrál na hřišti celku, který ještě v minulé sezóně hrál krajský přebor, pátý zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům nepomohla ani nová útočná posila

Ani forvard z Nigérie Umar Ahmed neprolomil výsledkové trápení Hostovic, které tak spadly na předposlední místo v tabulce. První poločas byl plně v režii svěřenců Jaroslava Červinky. Rumburk si vytvářel jednu šanci za druhou, ve všech případech narážel na skvěle chytajícího Kalinu. Jeho kouzlo zmizelo těsně před poločasem, kdy na něj vyzrál útočník Filip Matějka. Je pravda, že stav 1:0 byl pro Hostovice velmi milosrdný.

 

Rumburk vedoucí trefa vůbec neuklidnila

Po změně stran se role obou celků obrátily. Rumburk se začal bát o výsledek a hosté se více osmělovali. Řadu dobrých zákroků musel předvést tentokráte domácí gólman Hadar, který nakonec udržel čisté konto. Domácím mohl dodat klid Havel. Zkušený exekutor pokutových kopů Patrik Havel však z penaltové značky trefil spojnici tyče a břevna. V samotném závěru přidal přeci jen druhou trefu Šott, který neměl problém uklidit míč do opuštěné hostovické svatyně.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes se nám povedl první poločas. Ale místo toho, abychom v klidu vedli 3:0, tak neproměníme i ty nejvyloženější šance a celý druhý poločas se strachujeme o konečný výsledek. Je to velká škoda, jak pro pohodu mužstva, tak i pro naše věrné diváky, kteří by si zasloužili vidět více branek v síti soupeře."

SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Byl to typický zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme díky Kalinovi prohrávali pouze o jeden gól. Po změně stran jsme byli lepší a měli dvě velké šance. Ale v koncovce se trápíme. Soupeř ale vyhrál zaslouženě."



Sestavy


FK Rumburk
T. Hadar [-] - T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-] - A. Zima [-] , P. Havel [-] , P. Pilko [-] , J. Hejl [-] - J. Šebora [-] (88. M. Nehonský [-] ) , F. Matějka [-] - P. Michalina [-] (77. R. Šott [-] )

SK Hostovice
J. Kalina [-] - V. Hodek [-] , P. Sibal [-] , D. Bude [-] - M. Varga [-] , J. Dvořák [-] , T. Štorc [-] (64. F. Harciník [-] ) , A. Černohorský [-] - - U. Ahmed [-] (73. K. Rouček [-] ) , V. Fajt [-] , M. Novák [-]

ŽK: 54. P. Pilko , 58. P. Havel , 81. J. Šebora - 35. V. Fajt , 67. P. Sibal , 81. F. Harciník , 85. V. Hodek .
Místo: Rumburk. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holec Ladislav - FIŠL Marek, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.