U. Ahmed 7. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovický zmar pokračuje, Velký Šenov zvládl souboj nováčků


Branky


7. U. Ahmed (p.) - 23. J. Čurgali , 60. D. Šťastný , 82. F. Skyva
0

Domácí sice dostal do vedení Ahmed, hosté z výběžku ale zápas otočili a podruhé v řadě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na těžkém terénu a žádné mužstvo nechtělo udělat chybu. Vše změnila 7. minuta, kdy hosté vyrobili ve vápně faul a následnou penaltu proměnil hsotovický Umar Ahmed. S přibývajícím časem se osmělili i hosté, kteří si začali vytvářet brankové příležitosti. Vyrovnání se nakonec dočkali po přesném centru Čudy na Čurgaliho, který udělal kličku i brankáři a uklidil míč do prázdné branky. To vše se událo ve 23. minutě.

V hlavní roli se ukázal nahrávající Pavel Kurel

Po změně stran už byl aktivnější Velký Šenov a po hodině hry přišla vítězná trefa. Do vedení dostal hosty Šťastný, který zužitkoval přesnou přihrávku od Pavla Kurela. Domácí nejvíce ohrožovali Kyselu při standartních situacích, které hosté se štěstím ustáli. Třetí branku pak přidal Skyva, který si naběhl na přihrávku opět od Pavla Kurela a nedal brankáři žádnou šanci. Po té se již zápas už jen dohrával. Hostovicím nelze upřít snaha, ale až moc se na jejich hře projevují absence hráčů a změny v sestavě.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Prvních patnáct minut bylo dobrých, vyrovnání nás trochu utlumilo. Po změně stran už byli hosté lepší. Zdálo se, že jsou hladovější, nám snaha nemůže stačit. Až moc se projevuje fakt, že máme hodně zraněných hráčů. Hlavně složení obrany se neustále musí měnit."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Vítězství je zasloužené i když na těžkém terénu, to byl místy spíše boj. Ale působili jsme kompaktnějším dojmem a měli i větší vůli po zisku třech bodů. Hodně nám pomohlo, že jsem mohl využít všechny hráče do pole a tím domácí tak trochu utahat. Byl to hlavně kolektivní výkon všech hráčů a o tom fotbal je."



Sestavy


SK Hostovice
K. Rouček [-] - V. Hodek [-] , D. Bude [-] (37. V. Fajt [-] ) - J. Dvořák [-] , A. Černohorský [-] , F. Harciník [-] , J. Zoubele [-] , J. Langer [-] , M. Varga [-] - M. Šimáček [-] (61. J. Švejdar [-] ) , U. Ahmed [-]

SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - P. Kurel [-] , J. Snášel [-] , D. Šťastný [-] (88. R. Bílý [-] ) , E. Mikula [-] (71. K. Herejk [-] ) , R. Tlapák [-] (54. J. Vebr [-] ) , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , L. Šipula [-] (54. F. Skyva [-] ) , J. Čuda [-] , L. Kříž [-] (89. J. Bálek [-] )

ŽK: 8. J. Čuda , 55. R. Podhora , 76. P. Kurel .
Místo: Hostovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmid Jiří - MECL Marcel, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.